Sport

Magtesløse NSK brugte timeouts på at få luft

Som ventet fik NSK Krunderup klø i mandagens pokalkamp mod Ringkøbing. Om en uge skal Krunderup-damerne møde lokalholdet fra Mejdal-Halgård. Arkivfoto: Morten Stricker

NSK Krunderup fra 3. division måtte give fortabt, da ligadamerne fra Ringkøbing tog en særdeles komfortabel pokalsejr på 37-11. Mandag fik underdoggen dog én på opleveren og prøvede som noget nyt at tage timeouts.

Krunderup: Der var aldrig tæt på at opstå en pokaloverraskelse mandag aften i Sir-Lyngbjerg Centret.

Damerne fra Ringkøbing, der til daglig spiller i HTH Ligaen, havde fuldkommen styr på sagerne og vandt med hele 37-11 efter en pauseføring på 20-6.

Men som det oftest er med pokalkampe, hvor niveauforskellen er enorm stor, så gør det ikke så ondt at få mange klø i egen hule. Det endte næsten med at blive et resultat, NSK Krunderups træner allerede forudså inden opgøret.

- Jeg havde håbet, at vi kunne have scoret 15 mål. Men det var også lidt min forventning, at kampen ville ende 35-11, så jeg var tæt på, fniser træner Christina Ahle.

Kampen i tal

NSK Krunderup - Ringkøbing 11-37 (6-20)Pokalturneringen, Santander Cup, damer

Mål, NSK Krunderup: Emma-Sofie Paulsen 4, Louise Justesen 3, Lizette Stephansen 1, Simone Østergaard 1, Emma Kjærsgaard 1, Katia Lembcke 1.

Mål, Ringkøbing: Arlinda Hajdari 7, Alberte Simonsen 5, Jane Mejlvang 5, Natasha Nolevska 5, Nanna Hinnerfeldt 4, Ida Lagerbon 4, Henriette Hansen 2, Sille Thomsen 2, Simone Rasmussen 2, Naja Nissen 1.

Tiltrængte pauser undervejs

Som noget nyt fik NSK Krunderups damer i hvidt lov til at benytte sig af timeouts. Alle tre blev brugt, og den sidste tog Christina Ahle med to minutter igen, da Ringkøbing førte med 25 mål.

Her var ikke samtlige 60 sekunder til rådighed i forhold til at vende taktiske tiltag.

- Vi brugte de timeouts til at få luft, drikke noget vand, og så snakkede vi også lidt om, hvad vi nu skulle gøre bedre. I næste runde (i 3. divisionspuljen, red.) møder vi Mejdal, og derfor var der lige et par ting, der skulle prøves af, fortæller Christina Ahle.

På samtlige parametre var NSK Krunderup overmatchet, men særligt på det fysiske plan blev 3. divisionsholdet slået med længder. Linjen var hårdere end det, mandskabet er vant til.

- Det gik jo begge veje, så vi måtte også gå hårdt til dem. Men de fik tacklet igennem og scorede hurtigt lige bagefter. Jeg tror, vi lukkede 25 kontramål ind, siger træneren.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Annonce