Annonce
Struer

Mand undgik tricktyveri ved at læse avisen

Arkivfoto

Struer: Selvom det aldrig er positivt, når man kan skrive artikler om signalementer på gerningsmænd, så kan en anmeldelse til politiet alligevel indholde noget, der kan få en til at trække på smilebåndet.

- Det er et klasseeksempel på det samarbejde, som politiet har med pressen, siger Lilian Jensen fra lokalpolitiet om den sag, der var på døgnrapporten fra Struer torsdag morgen.

Onsdag morgen klokken 9 gik en 79-årig mand en tur i Struer, og her kunne det måske være gået galt. Men det gjorde det heldigvis ikke. På gåturen mødte den 79-årige en mand, der ville have vekslet en tyver. Umiddelbart uskyldigt. Men den 79-årige havde netop læst i Dagbladet, at en ældre mand i Holstebro tirsdag også var blevet stoppet af en mand, der ville have vekslet en tyver, og der havde der været tale om et tricktyveri, der kostede den ældre mand 3000 kroner. Den 79-årige sagde derfor til manden, at han ikke gik med kontanter, og gik videre, da han følte sig sikker på, at der var tale om den samme mand.

Den ældre herre, der blev snydt i Holstebro, nåede ikke at få et signalement af manden, men det gjorde den 79-årige i Struer til gengæld: Gerningsmanden beskrives som værende 168-172 centimeter høj, lys i huden og talte fremmedsprog.

Har du set manden, så kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fængslet i fire uger efter indbrud

112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Annonce