Annonce
Struer

Mand ville ikke anholdes - så fik han peberspray

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Struer: Modsætter man sig anholdelse, risikerer man at få en tur med politiets peberspray. Det skete for en 21-årig mand fra Struer, der mandag eftermiddag modtog flere sigtelser efter et færdselsuheld.

Det oplyser politiet.

Hændelsen startede kort før klokken 17 mandag, hvor den 21-årige ifølge politiet påkørte en postkasse samt et elskab på Vinkelvej i Struer. I anmeldelsen lød det, at manden derudover også kørte uden nummerplade på bilen. Politiet kom i kontakt med manden i Voldgade, hvor det ifølge politiet kunne ses, at der var friske skader på bilen.

- Så vi var ikke i tvivl om, at det var ham, der havde forårsaget skaderne, siger politikommissær Knud Lauridsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

En alkotest viste, at manden var påvirket af spiritus, og han blev derfor anholdt og skulle med ind på politistationen for at afgive blodprøve, der kunne afsløre hans promille mere præcist. Men det ville manden ikke, der ifølge politiet modsatte sig anholdelse og derfor blev tildelt peberspray af en betjent.

- Det gør vi, hvis de stemmer for meget imod for at undgå håndgemæng. Når de får peberspray bliver de mere passive, fordi de ikke kan se noget, siger Knud Lauridsen.

Det fik ham da også med ind i politibilen, hvor han fik vand til at skylle sine øjne med, men da patruljen nåede politigården i Holstebro, modsatte manden sig igen. På politigården blev manden derudover fundet i besiddelse af en springkniv, hvilket han, ud over spritkørsel, at køre uden nummerplade og at modsætte sig anholdelse, også modtog en sigtelse for.

Annonce
Annonce
Lemvig

Tyv stak af med værktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ellen Trane Nørby vil være borgmester

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Annonce