Annonce
Lemvig

Mangler kandidater til Lemvig-Heldum

Menighedsrådet for Lemvig-Heldum har ikke været i stand til at stille fuldt hold, men gør endnu et forsøg i oktober. Arkivfoto
Forsøger igen 6. oktober, om der kan samles et menighedsråd i Lemvig
Annonce

Lemvig: Det lykkedes ikke at samle et nyt menighedsråd, da der tirsdag aften blev holdt valgforsamling i Lemvig-Heldum Menighedsråd.

Det nuværende menighedsråd er sammensat af 10 medlemmer fra Lemvig Sogn og to fra Heldum Sogn. Det lykkedes kun at finde fire kandidater fra Lemvig Sogn og en enkelt fra Heldum, så derfor mangler der yderligere syv kandidater for at stille et fuldt hold.

- Vi har været i kontakt med de forskellige, kirkelige organisationer i vores område og opfordret til, at de skulle pege på nye kandidater. Der er også forsøgt at prikke til flere med en opfordring til at stille op, men vi kunne ikke samle navne nok, siger formanden for det nuværende menighedsråd, Kaj Gøtzsche.

Annonce

De er valgt

Tirsdag aften var officielt sidste frist for at sammensætte et menighedsråd, men da det ikke lykkedes, må man gøre brug af kattelemmen. Den åbner op for at gøre et nyt og sidste forsøg 6. oktober, hvor der derfor bliver indkaldt til en ny valgforsamling.


Der er også forsøgt at prikke til flere med en opfordring til at stille op, men vi kunne ikke samle navne nok

Kaj Gøtzsche, formand


Foreløbigt er fem kandidater valgt. Det er Kaj Gøtzsche (nuværende formand), Kirsten Lønberg (ny), Jens Christian Christensen (genvalgt) samt Minna Bach Krag (ny) for Lemvig Sogn. Der ud over skal Kristen Vahr Sørensen (genvalgt) repræsentere Heldum Sogn.

- Frem til 6. oktober skal vi fortsat opfordre kandidater til at stille op til et sjovt, spændende og udfordrende fællesskab, siger Kaj Gøtzsche.

De seneste dage har der i avisen været skrevet om, at menighedsrådsmedlemmer skal bruge ekstra meget tid på regnskab, bygningsvedligehold og kirkegårde.

- Vi har ikke helt samme problemer i Lemvig, da vi har mange ansatte til at klare opgaverne. De fysiske opgaver skal derfor nok blive lavet, men menighedsrådet skal skabe rammerne for kirkens liv, siger Kaj Gøtzsche.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce