Annonce
Navne

Maria fik ikke set det, hun ville - hun blev kun 43

Annonce

Ullerup: Henny Sidelmann og Ole Hougaard, Fredericiagade 24, Holstebro, skriver følgende mindeord over deres datter, Maria Sidelmann Petersen:

Om lidt blir’ her stille! Om lidt er det forbi...

Postludiet til Marias bisættelse fra Ullerup kirke den 11.11.20 var netop denne sangs melodi.

Hun fik ikke set det, hun ville - hun blev bisat to dage før sin 44 års fødselsdag.

Maria er født i Korea og kom hjem til os ét år gammel den 20. december 1977, som nummer tre i en søskendeflok. I hele sin barndom og indtil et år efter studentereksamen boede hun i den lille landsby, Staby, i det vestjyske.

Maria var et aktivt, kreativt og sprudlende barn, der gav os mange smilerynker og et par grå hår. Modig, ind imellem overmodig, nysgerrig med stor lyst til at være ude og være skabende. Vores store have var et godt sted for Maria, der fulgte med i væksten og kendte afgrøderne. Tidligt i sit liv nød Maria at være med i køkkenet, hvor mange af afgrøderne blev brugt. Hun kom hurtigt i gang med selv at lave aftensmad til familien.

Parallelt med skolegangen fik Maria og hendes søskende særdeles kvalificeret musikundervisning på Holstebro Musikskole, og allerede som otte-årig begyndte Maria at spille trompet efter et par år på et musikalsk værksted. Senere kom sang og klaverundervisning til.

Maria spillede i mange år trompet i Musikskolens Big Band, hvor sangstemmen kvalificerede hende til at være solist ved nogle af numrene.

Stemmen blev også brugt i hele gymnasietiden - og et år efter som den ene af to kordegne ved Madum kirke.

Hun havde fritidsjob i blandt andet hjemmeplejen efter sit 18. år, og det nød hun meget. Omgangen med ældre passede hende godt.

Et år efter studentereksamen drog Maria ud i verden. England, Australien, Bali, New Zealand og retur til England, hvor hun arbejde på forskellige restauranter, et arbejde hun tog fat i igen under studie tiden i Aarhus.

Her mødte hun Mads og sammen fik de to drenge med knapt halvandet års mellemrum, Aleksander og Mathias.

De var centrum i Maria liv, som var en glad, stolt og aktiv mor.

Maria’s interesse for mad og restaurationsbranchen resulterede i en uddannelse som kok på Hotel First i Kolding. De sidste år af sit liv arbejdede hun i Sønderborg som kok.

Alle, der mødte Maria i familien, blandt venner, arbejdsgivere og kolleger mødte et glad, kreativt, positivt, opmærksomt og arbejdsomt menneske. Hun var et særligt menneske, der gjorde indtryk og satte aftryk og med et klart blik for andre og en ukuelighed, som de færreste har. Vi har modtaget så mange varme hilsener fra mennesker, der alle udtrykker stor taknemmelighed over, at Maria har været en del af deres liv.

Maria døde af en bristet udposning på en blodåre i hjernen.

Maria var en elsket datter, søster, mor og kæreste. Hun efterlader sine to drenge, Aleksander på 14 og Mathias snart 13 år, sine to søskende, Peter og Janne, og deres familier, sin kæreste Torben samt os, sine forældre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce