Annonce
Håndbold

Markant forstærkning til NSK i kampen for overlevelse

For knap to år siden var Louise Melchior Nilsson en af profilerne på Mejrup-Hvams bedste damehold, der spillede med om oprykning til 1. division. Arkivfoto: Morten Stricker
Louise Nilsson, der har erfaring fra landets næstbedste række, fik onsdag aften sin debut for Naur-Sir-Krunderup i 3. division. Selvom klubben ligger sidst og er midt i en overlevelseskamp, har træneren ikke travlt med at stille høje krav til den nye profil.

Krunderup: De seneste par uger har 26-årige Louise Nilsson trænet med damerne fra Naur-Sir-Krunderup - deriblandt sin lillesøster Lærke Nilsson.

Onsdag fik spilleren, som er skiftet fra Hadsten i 1. division, debut til stor glæde for blandt andre træner Christina Ahle, der væbner sig med tålmodighed.

Godt nok har Louise Nilsson spillet et hav af kampe på højere niveau, men hun skal have tid til at vænne sig til at spille med sine nye holdkammerater.

- I forsvaret mærker man ikke, at hun er ny, men i angrebsspillet skal hun passes ind i systemet. Der mangler stadig lidt timing, men hun kommer med et godt skud, god vilje og god fight, og det er fedt at have hende på holdet, fortæller Christina Ahle.

Annonce

Andre lokale resultater fra uge 9

3. division, herrer

Lemvig Nissum - Funder GF 24-24

Hogager GF - HA 85 Hvinningdal 29-28

En redningskvinde?

I øjeblikket står Naur-Sir-Krunderups bedste damehold over for en udfordring med fem point på kontoen, fem point op til sikker overlevelse og fire kampe tilbage i 3. division.

Derfor kan det vise sig at blive livsvigtigt for klubben at råde over Louise Nilsson, der tidligere har spillet for Oddense-Otting U&GF, Mejrup-Hvam og TTH Holstebro.

Det er dog ikke rimeligt at forvente, at NSKs es i ærmet skal bære hele ansvaret, pointerer cheftræneren.

- Én spiller kan ikke trække et helt hold. Men i og med at hun kommer med en masse fart i benene, gør hun de andre bedre, siger Christina Ahle, som sætter pris på timingen.

- Vi har i øjeblikket en bagspiller, der er ude at rejse, og i dag (onsdag, red.) var en anden af bagspillerne blevet syg. Så er det altså ekstra fedt at have fået Louise til klubben.

Drama i debut

Onsdag gjorde Louise Nilsson en fin figur i et jævnbyrdigt opgør mod østjyderne fra HEI Skæring. En dramatisk afslutning på kampen stjal dog alt opmærksomheden.

Efter en afvist appel for straffekast og en 2-minutters udvisning til gæsterne brokkede en af NSK-damerne sig til spillerne i nærheden. Det kostede en ny udvisning, og gæsterne var reduceret til fire spillere.

- Vi føler, vi blev frarøvet det ene point, og vi står tilbage med en rigtig øv-følelse, siger Christina Ahle efter det knebne nederlag på 21-20.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce