Annonce
Lemvig

Markering af åbning på onsdag: Klimatorium står klar til brug

De sidste forberedelser inden markeringen af åbningen af Klimatorium onsdag den 9. december. Foto: Johan Gadegaard
Markeringen af Klimatorium åbning på onsdag 9. december - du kan følge med virtuelt
Annonce

Klimatorium: Der har været talt og skrevet meget om Klimatorium i Lemvig. Nu står den der - bygningen på Østhavnen.

Den er taget i brug af medarbejderne i Lemvig Vand, og i den sidste tid er der arbejdet på højtryk for at blive klar til markeringen af, at Klimatorium står klar. Markeringen finder sted på onsdag den 9. december. Fra 11. december åbner udstillingerne.

Det hele er præget af corona-restriktionerne. Det er ikke nogen storstilet fest, der venter nu. Den kommer senere, når der er kommet styr på smittefaren. Og skal du på besøg, så er det med en reservation i forvejen.

Markeringen af færdiggørelsen af bygningen finder sted onsdag den 9. december 2020 klokken 11.00, hvor alle kan følge med i et live streamet program fra Klimatoriums hjemmeside.

Annonce

Glæder sig

Talere bliver Lemvig Kommunes borgmester, Erik Flyvholm, Lemvig Vands formand, Steffen Damsgaard, Formand for Region Midtjylland, Anders Kühnau, Klimatorium-foreningens formand, Jørgen Nørby, og Lars Nørgård Holmegaard, direktør i Klimatorium og Lemvig Vand.


Samtidigt pryder bygningen Lemvig Havn, der gennem årene er forvandlet fra erhvervshavn til en af landets flotteste oplevelseshavne

Errik Flyvholm, borgmester, Lemvig Kommune


De to bygherrer, Lemvig Kommune og Lemvig Vand, glæder sig over den færdige bygning, der har en fremtrædende plads på Lemvig Havn.

- Den arkitektonisk flotte bygning bliver et internationalt fyrtårn og sætter klimaet højt på dagsordenen - og skaber nye klimaløsninger. Samtidigt pryder bygningen Lemvig Havn, der gennem årene er forvandlet fra erhvervshavn til en af landets flotteste oplevelseshavne, siger Erik Flyvholm, borgmester i Lemvig Kommune.

- En moderne vandforsyning kræver moderne og tidssvarende fysiske rammer. Klimatorium-bygningen skaber dette og giver afsæt til at finde fremtidens nye og innovative løsninger, til gavn vandforsyningens kunder, miljøet og samfundet, siger Steffen Damsgaard, formand for Lemvig Vand.

-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Opbakning til Høfde 42-kæmperne

Annonce