Sport

Mathias gik ud og så knækkede filmen, men de to ting hænger næppe sammen...

Det er nok mere en tilfældighed end en årsag, at Mejrup-Hvams gode start blev forvandlet til en røvfuld, cirka samtidigt med at Mathias Hauge (med nummer 21) udgik. Foto: Morten Stricker
Mejrup-Hvams 3. divisionsherrer fik en forrygende start på pokalkampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, men så tog fanden ved ligaholdet og siden blev der ikke spænding om resultatet.

Borbjerg: Tanken er besnærende, når man bagefter sidder på en bænk i omklædningsrummet og skal rationalisere over et nederlag på 17 mål. At Mejrup-Hvam kun tabte aftenens pokalkamp fordi han ikke havde spillet fuld tid.

Det medgiver Mathias Hauge, mens holdkammeraterne lytter nysgerrigt efter journalistens snak med den mand, der efter massivt gruppepres måtte stille op til interview. Han var med i det første kvarters tid, hvor hjemmeholdet lagde fint fra land mod ligaholdet fra Lemvig-Thyborøn Håndbold, der til dagligt spiller tre rækker over Mejrup-Hvam i 3. division. Faktisk kom den første føring til LTH først efter 14 minutter, cirka samtidigt med at Mathias Hauge måtte sætte sig ud på bænken og se holdkammeraterne bliver skilt ad.

- Vi nåede da lige at få fornemmelsen af, at det godt kunne blive en sjov aften, men så skruede de op for tempoet, mens vi mistede pusten. Så kunne man godt se, at der er niveauforskel på de to hold, erkender Mathias Hauge.

Sandheden er mest af alt, at LTH oppede sig i næsten alle spillets facetter, efter en irriteret Claus Uhrenholt smed sit timeout-kort og fik forklarede sine spillere, hvad han tænkte om holdets første 13-14 minutter af kampen.

- Det gik jo meget fint indtil 4-4, og der var det en meget sjov kamp, men det ændrede sig altså efter den timeout. Den næste halve time var bestemt ikke så sjov, for der kunne vi bare se dem score igen og igen, mens vi havde det svært, forklarer stregspilleren Lars Saaugaard Olesen.

- Men derfor var det da hyggeligt alligevel, jeg kender jo Jesper Sørensen fra vores fælles tid i Skive, og et par af de andre har jeg også spillet med i Mors-Thy, så dejligt at se dem igen. Og vi lærer helt sikkert en masse af at spille sådan en kamp, hvor hver eneste lille fejl bliver straffet benhårdt, siger Lars Saaugaard Olesen.

Kampen i tal

Mejrup-Hvam - Lemvig-Thyborøn 18-35 (7-14)

Santander Cup, 5. spillerunde

Stillinger undervejs: 1-0, 3-2, 4-6, 5-9, 5-11, 7-14, 7-19, 8-23, 10-26, 14-29, 18-31, 18-35.

Mål, Mejrup-Hvam: Chris Yde 3, Jesper Toft 3, Poul Secher 3, Lasse Toft 2, Alexander Rost 2, Mike Nielsen 2, Mathias Hauge 1, Lars Saaugaard Olesen 1, Kristian Grud 1.

Mål, LTH: Mads Høj 6, Rasmus Porup 6, Nichlas Hammer 5, Emil Sidelmann 4, Jørgen Rasmussen 4, Andreas Damgaard 4, Jonas Gade 2, Jacob Østergaard 2, Anders Agger 1, Mads Thymann 1.

Udvisning: Mejrup-Hvam 0, LTH 1.

Blod på tanden

For ligaspillerne fra Lemvig handlede kampen mest af alt om at få lidt kamptræning, mens der er et par ugers pause fra ligakampene.

Der blev også godt med spilletid til folk som Andreas Damgaard, Anders Agger og Mads Høj, der normalt ikke står først på Claus Uhrenholts holdkort. Men den, der nok var gladest for at få spilletid, var fløjen Nichlas Hammer, der i denne sæson kun havde fået spilletid i en enkelt ligakamp for LTH med et mål til følge. Torsdag aften i Borbjerg Kultur- og Fritidscenter blev det til en halvleg og fem mål.

- Det var skønt at prøve at være med på førsteholdet igen, det er bare noget andet at spille med de her drenge end med andetholdet, fortæller Nichlas Hammer.

Og han håber, at det ikke bliver sidste gang i denne sæson, der bliver kaldt på ham fra trænerstaben.

- Det giver da blod på tanden at være med her, så jeg håber det. Nu er det jo ikke mig, der bestemmer, om jeg skal have chancen, men jeg er i hvert fald klar, hvis de ringer efter mig, siger Nichlas Hammer.

I næste runde af pokalturneringen skal Lemvig-Thyborøn Håndbold møde Randers HK fra 1. division.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

Annonce