Sport

Med i divisionstop selvom de fleste er mellem 40 og 50 år

De grønne fra Hjerm har oplevet flere oprykninger i de seneste år, og de har taget det gode spil med videre til 2. division. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Første halvdel af sæsonen er overstået for de lokale volleyballhold, og her er det især Hjerms volleyballdamer i 2. division, som har leveret nogle flotte resultater.

Hjerm: For at opnå succes i sport så siges det ofte, at man skal have den rette kombination af ungdom og rutine.

Noget kunne tyde på, at de grønklædte fra Hjerm er ved at finde netop den kombination. Efter første halvdel af sæsonen har holdet placeret sig som nummer to i 2. division med oprykning til 1. division indenfor rækkevidde.

- Jeg havde bestemt ikke regnet med, at vi skulle ligge nummer to på nuværende tidspunkt. Det er gået rigtigt godt indtil videre, og jeg tror især, det skyldes, at vi har fået endnu mere rutine ind på holdet, siger træner for holdet, Flemming Skov.

Hjerm-mandskabet er bestemt ikke det yngste i rækken. Med en alderspræsident på 49 år og en kerne af spillere, hvor langt de fleste er mellem 40 og 50 år, så er det folk, som har stået i mange forskellige situationer på volleybanen tidligere.

Det har været med til at sørge for, at holdet meget sjældent spiller rigtig dårligt ifølge Flemming Skov.

- Vi har hævet bundniveauet på holdet. Det skyldes både rutinen, men det skyldes også, at vi prøver at involvere alle spillere på holdet, så alle føler sig som en del af holdet og kan bidrage, siger han.

De lokale volleyballhold

De tre bedste lokale volleyballhold i lokalområdet er placeret i 2. division. To hold fra Hjerm og et enkelt fra Holstebro. Sådan ser det ud for dem midtvejs i sæsonen: Hjerm FIF

2. division, damer

Placering: Nummer to ud af syv.

Otte kampe spillet, heraf er seks vundet og to tabt.

Holstebro KFUM

2. division, damer

Placering: Nummer syv ud af syv.

Syv kampe spillet, heraf er én vundet og seks tabt

Hjerm FIF

2. division, herrer

Placering: Nummer tre ud af seks.

Seks kampe spillet, heraf er fire vundet og to tabt.

Oprykning ikke afgørende

Et par unge spillere har også været med til at sikre den 2. plads, som holdet er placeret på, inden det igen går løs i weekenden. Spillerne er fra hovedsageligt Struer, Lemvig og Holstebro, og selvom holdet gerne vil repræsentere Nordvestjylland i 1. division, så er det ikke det afgørende.

- Vi spiller hovedsageligt for at have det sjovt, og vi spiller også nogle tætte kampe med fin modstand her i 2. division, siger Flemming Skov.

Træneren håber dog, at holdet kan holde dampen oppe, så de kan fastholde en position i toppen. En andenplads kan ende med oprykning, mens førstepladsen garanterer oprykning. Hjerm FIF er i øjeblikket fire point efter førerholdet fra Aalborg og har spillet en kamp mere.

- Jeg tror på, at vi kan holde os til i toppen. Vi døjer dog lidt med nogle skader, men heldigvis er der også folk på vej tilbage, siger Flemming Skov.

Næste opgave for holdet er 12. januar, hvor holdet på hjemmebane møder Aarhus 1900.

0/0
Annonce
Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent tager tre år i TTH

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Lemvig-Thyborøn

LTH henter tidligere stortalent og en tårnhøj nordmand

Sport

Søvndal om lukning: Det gjorde ondt, men jeg blev også lettet

Annonce