Annonce
Lemvig

Sammenlægning af handels- og turistforening: Med små skridt er man nået langt med samarbejdet

Det er den nye forening, der skal sørge for gæsternes oplevelser, når de er kommet til kommunen. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig Byråd bakker op om sammenlægning af de to handels- og turistforeningen

- Det her er større, end man har kunnet håbe på. Jeg har været med i turistforeningens bestyrelse, og det er meget små skridt, der er taget frem mod det her gennem alle de år.

Gunnar Lisby Kjær (V) var den, der argumenterede for, at Lemvig Kommune skal bakke op om den forventede sammenlægning af Lemvig Handel, Thyborøn Handel og Lemvig-Thyborøn Turistforening.

- Bestyrelserne har lagt sig i selen for det her, og de er nået frem til en ansøgning, som er realiserbar, sagde Gunnar Lisby Kjær.

Annonce

Borgmester Erik Flyvholm havde forinden fremlagt forslaget, hvor Lemvig Kommune øger tilskuddet til samarbejdet med 450.000 kroner i år, og så vil i de kommende år give krone-til-krone til det beløb, den nye forening kan hente hos medlemmerne. Dog maksimalt 1,275 millioner kroner indeholdende de  625.000 kroner, man i forvejen yder til eventsamarbejdet med de tre foreninger.

Det er overordnet meningen, at den nye forening Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme skal stå for den gæste-service, som skal ydes, når turisterne er kommet til kommunen. Det er destination Nordvestkysten, der skal markedsføre egnen for at få dem til at rejse hertil.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce