Annonce
Sport

Medie: Anders Thomsen bliver assistent i Ribe-Esbjerg HH

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger bliver Anders Thomsen, der de seneste to sæsoner har været cheftræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold, assistent for Kristian Kristensen i Ribe-Esbjerg HH. Foto: Ole Nielsen.
Ifølge JydskeVestkystens oplysninger bliver Anders Thomsen, der i de seneste sæsoner har trænet Lemvig-Thyborøn med succes, assistent for Kristian Kristensen i Ribe-Esbjerg HH.

Det har længe været en kendsgerning, at Ribe-Esbjerg-cheftræner Kristian Kristensen skulle ud at finde sig en ny assistent til den kommende sæson, da Mathias Madsen stopper for at hellige sig et job i bankverdenen.

Og valget er faldet på 47-årige Anders Thomsen, skriver JydskeVestkysten.

I de tre seneste sæsoner har han været i Lemvig-Thyborøn. Det første år var han assistent for Claus Uhrenholt, men i de seneste to sæsoner har han været cheftræner.

Annonce

Kristian Kristensen kender sin kommende assistent rigtig godt.

De to har nemlig trænet ungdomslandshold på pigesiden sammen, og i perioden fra 2001 og frem til 2004 var de på det samme hold, da de tog EHF Master Coach-uddannelsen.

Ingen kommentarer

Ribe-Esbjerg HH har ingen kommentarer til JydskeVestkystens oplysninger.

- Vi må se, hvad der sker. Vi arbejder på en løsning, når det gælder en ny assistenttræner, siger klubdirektør Claus Vang Madsen.

Anders Thomsen bliver ikke ansat på fuldtid i Ribe-Esbjerg HH. Faktisk vil hans primære beskæftigelse være et job som sports- og uddannelseskoordinator i Kolding Kommune, som han begyndte på i mandags.

Allerede tilbage i oktober meddelte Anders Thomsen sin arbejdsgiver, at han ønskede at prøve noget nyt efter denne sæson. Hans job i Lemvig-Thyborøn overtages af Dennis Bo Jensen, der i de seneste sæsoner har trænet ligakvinderne i Ajax København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce