Annonce
Sport

Medier: Son rejser til Sydkorea for at aftjene værnepligt

Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Tottenham-profilen Son Heung-min er ifølge britiske medier rejst til Sydkorea for at fuldføre sin værnepligt.

Der er langtfra tale om ferie i hjemlandet for Son Heung-min, der i weekenden fik lov til at rejse til Sydkorea af sin arbejdsgiver, Premier League-klubben Tottenham.

Tottenham skrev på sin hjemmeside, at sydkoreaneren rejste hjem af "personlige årsager".

Ifølge flere britiske medier - heriblandt The Guardian - drejer det sig om fire ugers værnepligt, som Son har tænkt sig at aftjene, mens al fodbold er sat på pause.

I Sydkorea skal alle mænd, der er fysisk i stand til det, aftjene næsten to års værnepligt i landets forsvar. Det slap Son Heung-min og resten af det sydkoreanske fodboldlandshold dog for, da de i 2018 vandt Asian Games.

I stedet skal Son og co. blot gennemgå fire obligatoriske ugers tjeneste, og det er altså det, Tottenham-profilen er rejst tilbage for at gøre nu, lyder det.

Selv hvis bolden stadig rullede, ville Son ikke have gået glip af ret meget tilbage i London. Hans sæson var således allerede forbi, inden coronavirus satte Premier League på pause, på grund af en brækket arm.

Son Heung-min har været i Tottenham siden 2015. Siden er det blevet til 220 optrædener, hvori han har scoret 83 mål og lavet 44 assister.

Tottenham holder coronapause på ottendepladsen i Premier League, hvor holdet mangler at spille ni kampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To brødre med ny attraktion

Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce