Annonce
Lemvig

Meget lavt smittetryk i Lemvig, Struer og Holstebro

I den seneste uge er der blot testet fem personer positiv med covid-19 i kommunerne Lemvig, Struer og Holstebro til sammen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Vestjylland: I den seneste uge er der blot testet fem personer positiv med covid-19 i kommunerne Lemvig, Struer og Holstebro til sammen.

Det fremgår af de nyeste tal fra Statens Serum Institut, der offentliggøres hver dag kl. 14.

Det er formentlig første gang, at det samlede tal for de tre vestjyske kommuner ligger så lavt.

Struer har længe befundet sig i bunden af tabellen i forhold til antal positiv-testede. Struer havde endda nul smittede i en periode. Nu ligger Struer på to, der er testet positiv i den seneste uge. Det giver et såkaldt indicenstal - målt pr. 100.000 indbyggere - på 9,5.

Holstebro har også længe befundet sig i den ende af skalaen, hvor det er mest betryggende at ligge. Holstebro Kommune har blot én person, der er testet positiv den seneste uge. Det giver et indicenstal på 1,7.

Lemvig Kommune har ligget lidt længere oppe i en periode, men nu har Lemvig gjort følgeskab med nabokommunerne. I den seneste uge er to testet positiv med covid-19 i Lemvig Kommune. Det giver et indicenstal på 10,2.

De seneste 27 timer er 513 personer testet positiv på landsplan. Det er ud af 163.546 prøver, hvilket betyder, at den såkaldte positiv-procent ligger på 0,31.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce