Annonce
Lemvig

Menighedsråd klar til at tage over i Harboøre

Harboøre Kirke har gennemgået store forandringer i den seneste valgperiode. Blandt andet er det store anker fra fregatten "Alexander Nevskij" placeret som et vartegn foran kirken. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der blev arbejdet på at finde kvindelige kandidater, men det kunne ikke lade sig gøre
Annonce

Harboøre: Mens man i nabosognet Thyborøn ikke er i stand til at stille kandidater til menighedsrådet, så gik det helt anderledes let i Harboøre. Her var der tirsdag aften valgforsamling med 52 stemmeberettigede, der var mødt frem for at sammensætte det nye menighedsråd.

- Og det gik godt på den måde, at vi fik lavet en liste med de seks kandidater, der skal være, og to suppleanter, siger valgbestyrelsesformanden Ebbe Ravn Sørensen.

Fire af de nuværende medlemmer af menighedsrådet var klar til at fortsætte, og de blev alle genvalgt. Det var Ebbe Ravn Sørensen, Henrik Vinther Krogh, Georg Lyng Langer samt Niels Paakjær Bech Flyvholm.

Kristian Bro og Elsa Kirk Nees ønskede begge at forlade menighedsrådet, og derfor blev Ejgil Flyvholm og Christian Langer begge nyvalgt.

Kristian Bro indvilgede i at forsætte som 2. suppleant til menighedsrådet. Hanne Nees Lyng blev nyvalgt som 1. suppleant.

- Vi har faktisk forsøgt at finde mindst én og gerne to kvinder, der ville ind i menighedsrådet og erstatte de to, der ønskede at forlade rådet. Men vi har simpelthen ikke været i stand til at finde nogen, konstaterer Ebbe Ravn Sørensen, som understreger, at der ikke er noget problem i de to nyvalgte ud over, at det nye menighedsråd bliver helt uden kvindelig repræsentation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce