Annonce
Lemvig

Menighedsråd slår sig sammen i 2021

Menighederne ved Vandborg (billedet) og Ferring slår sig sammen i det nye år. Arkivfoto: Benny Vejlby
Både Vandborg og Ferring menighedsråd har valgt fem mand til det nye menighedsråd
Annonce

Vandborg/Ferring: De to menighedsråd i Vandborg og Ferring bestemte tirsdag aften ikke blot hvem, der skal sidde i de to menighedsråd. De bestemte også, at de man i løbet af 2021 skulle samle de to menighedsråd til ét fælles.

Derfor havde menighedsrådene også bestemt, at begge skulle holde deres valgforsamling i Fælleshuset i Vandborg. Her gik de to menighedsråd ind i hver sin sal og diskuterede en mulig sammenlægning. Men da de senere på aftenen samledes, var der ingen tvivl. Der var enstemmig tilslutning fra begge sogne til, at de to menighedsråd kan samle sig i løbet af 2021.

En sammenlægning har været diskuteret i nogen tid, og egentligt var det tanken, at en sammenlægning skulle være på plads til det nuværende valg. Situationen med corona gjorde det imidlertid umuligt at gennemføre de møder, der skulle få sammenlægningen til at falde på plads, så derfor bliver det nuværende valg gennemført på traditionel vis. Det betyder, der tirsdag aften blev valgt to menighedsråd, der i løbet af 2021 skal gå sammen i ét stort menighedsråd.

Annonce

Ferring

Menigheden i Ferring består af fem personer, hvoraf Ane Margrethe Bjerre og Ingrid Riis ønskede at stoppe. Til gengæld var der genvalg til Lars Nielsen, Niels Christian Lind samt Ingeborg Svennevig, mens Heine Sand og Birgitte Held blev nyvalgte.

Der blev ikke valgt suppleanter i Ferring.

Annonce

Vandborg

Vandborg består ligeledes af fem medlemmer. Her var der genvalg til Arne Noe og Kaj Pedersen, mens Birgit Blæsbjerg, Gitte Gade samt Catrine Rosenstad alle er nyvalgte. Som suppleanter valgtes Birte Jacobsen samt Anne Sjørvad, der begge stopper i det nuværende menighedsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce