Annonce
Holstebro

Mere end 1500 børn skal samle affald lokalt

- Det er fantastisk, at så mange børn er tilmeldt Affaldsindsamlingen i år, og vi er positivt overraskede over den massive opbakning fra skolerne og institutionerne – især efter flere måneder med nedlukning og fjernundervisning, lyder det fra præsident i Danmarks Naturfredningsforening Maria Reumert Gjerding. Pressebillede

Holstebro: Der er lagt op til den helt store forårsrengøring, når tusindvis af danskere om få uger trækker udendørs for at luge ud i de store mængder affald, der ligger og flyder rundtomkring.

Affaldsindsamlingen er lige om hjørnet, og i år er det med deltagelse af 1639 børn fra skoler og institutioner i Holstebro Kommune.

Det oplyser Danmarks Naturfredningsforening i en pressemeddelelse.

Det er skoleledere, lærere, pædagoger og dagplejere, der har meldt deres elever og børn til årets affaldsindsamling. På landsplan skal i alt 137.000 børn ud at samle skrald i løbet af skoleugen fra den 12. til den 16. april.

Når børnene har været i marken i løbet hverdagene, følger de voksne trop i weekenden.

Lørdag den 17. april og søndag den 18. april kulminerer Affaldsindsamlingen nemlig, når foreninger, idrætsklubber, privatpersoner og andre afholder lokale indsamlinger i hele landet.

Danmarks Naturfredningsforening forventer, at op mod 30.000 danskere vil samle ind hen over weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce