Annonce
Struer

Mere end nogensinde behov for et godt tv

Morten Kristensen fra Bremdal Radio viser her et nyt tv fra B&O frem for kunderne. Et arkivfoto fra 2016, men også i dag forsikrer han, at der stadigvæk er godt gang i butikken. Arkivfoto: Morten Stricker
B&O må lukke butikker på stribe, mens corona-pandemien raser. Men hos Bremdal Radio har de travlt og godt gang i salget

Struer: B&O-butikker over hele verden må lukke ned for salget.

Alt i alt drejer det sig ifølge B&Os oplysninger til Børsen om 300 butikker.

Men i Struer forsikrer byens B&O-forhandler, Morten Kristensen fra Bremdal Radio, at der stadigvæk er godt gang i salget.

- Nu, vi allesammen er så meget hjemme, er det jo næsten vigtigere end nogensinde før for kunderne, at tingene virker, som de skal, og at de har det, de gerne vil have af tv og andre forbindelser til verden omkring dem, konstaterer han.

- Så vi har nok at lave, og når vi bare sikrer os, at vi overholder alle de anvisninger, som alle håndværkere må arbejde efter, når de kommer ud til folk, så vil kunderne stadigvæk gerne lukke os ind, fortæller han, mens hans kolleger i så mange andre af B&O-butikkerne over hele verden må lukke ned og afvente, hvordan tingene udvikler sig.

For eksempel i både England, Tyskland, Italien og Spanien.

- Og hvis vi havde butik i et af de store indkøbscentre, havde vi jo heller ikke noget valg her i Danmark, konstaterer Morten Kristensen fra Bremdal Radio i Struer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Lemvig

Friskole får ny leder

Annonce