Annonce
Erhverv

Michelin-kok går i køkkenet når Hotel Lidenlund genåbner

Michelin-kokken Jesper Krabbe kommer til at stå for køkkenet på Hotel Lidenlund - i starten med morgenmad og frokost-retter. Foto: Morten Stricker
Jesper Krabbe vil lave morgenmad og frokost i nyt café-område, men aften-servering bliver ikke lige nu

Lemvig: Det bliver en Michelin-kok, der kommer i køkkenet, når Hotel Lidenlund genåbner i maj. Jesper Krabbe har sagt ja til at stå for og udvikle det koncept, der skal være, og han vil selv være at finde i køkkenet.

Lemvig-drengen Jesper Krabbe har en fortid som souschef på Henne Kirkeby Kro, der opnåede to Michelin-stjerner, inden han måtte sige fra, fordi han blev ramt af stress. Siden er han vendt tilbage med sit eget firma, hvor han blandt andet har specialiseret sig i at lave mad over bål.

Men nu vender han tilbage til køkkenet.

- Vi vil lave en café, der står for morgenmad fortrinsvis til gæsterne på hotellet, og så vil der være frokost-retter, fortæller Gitte og Steen Bitsch, der genåbner hotellet.

De vil lave et udendørs café-område på bagsiden af hotellet over mod det areal, hvor Lemvig Kommune vil gå i gang med et byfornyelses-projekt.

- Men det vil også være sådan, vi kan rykke det indendørs, hvis vejret ikke er til udendørs, forklarer de.

De har i første omgang besluttet, at der ikke vil være aften-servering på hotellet.

- Nej, der er gode restauranter i forvejen i byen, og dem ønsker vi ikke at konkurrere med. Det skal hellere være således, at vi henviser til dem, når vi skal give gæster gode råd om at gå ud at spise, og så kan de omvendt henvise til os for overnatning, siger Steen Bitsch.

Annonce

Lokale råvarer

Jesper Krabbe er i gang med at udvikle menu-kortet.

- Du kan godt skrive, at det bliver lokale råvarer, lyder det fra Jesper Krabbe, der på skrømt siger,  at alt skal være dyrket inden for 750 meter fra hotellet. Men han justerer det dog til, at det i hvert tilfælde skal være Jylland, men helst Vestjylland...


Der er gode restauranter i forvejen i byen, og dem ønsker vi ikke at konkurrere med. Det skal hellere være således, at vi henviser til dem, når vi skal give gæster gode råd om at gå ud at spise, og så kan de omvendt henvise til os for overnatning

Gitte og Steen Bitsch, hotel-ejere.


Steen Bitsch kan fortælle, at han og Gitte allerede har fået henvendelser fra lokale fødevare-producenter, som gerne vil levere råvarer til hotellet.

- Det er vi meget interesseret i, da vi gerne vil være med til at introducere egnens gæster for det, vi kan på Lemvigegnen. Det passer 100 procent med de tanker, vi har omkring Hotel Lidenlund, så vi hører gerne fra flere, siger han.

Gitte og Steen Bitsch siger, at nok vil de ikke lave aften-serveringer.

- Men når den store sal står klar, vil vi helt sikkert lave aftner med mad og vin fra øverste hylde, hvor vi forhåbentlig kan fylde salen med gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce