Annonce
Sport

Midlertidig cheftræner testet positiv for corona: Uhrenholt ude af Aalborg-kamp

Lørdag ledte Claus Uhrenholt slaget, da TTH Holstebro vandt lokalopgøret mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Søndag blev den midlertidige cheftræner testet positiv for covid-19. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro må undvære både Claus Uhrenholt og talentansvarlig Anders Høj, der har vikarieret som assistenttræner, når holdet onsdag aften løber ind til kampen mod Aalborg.

Holstebro: Smitten spreder sig for tiden ud over det danske land og har også fundet ind på bænken hos TTH Holstebro.

Midlertidig cheftræner Claus Uhrenholt indleverede søndag en positiv PCR-test og er derfor gået i selvisolation. Siden er også talentansvarlig Anders Høj, der har vikarieret som assistenttræner, blevet konstateret smittet.

Det oplyser direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen.

Annonce

Det er kun et par uger siden, at Claus Uhrenholt sagde ja til en midlertidig rolle som cheftræner i stedet for Søren Hansen, der er sygemeldt med stress. Men nu skal der igen findes en ny trænerkonstellation, indtil Uhrenholt er bliver friskmeldt igen. Det betyder, at 70-årige Kurt Nielsen, der på det seneste har hjulpet til i Søren Hansens fravær, kommer til at stå i spidsen for holdet i onsdagens kamp mod Aalborg.

Som følge af de to corona-tilfælde bliver alle spillere og klubbens yderligere personale testet dagligt op til kampen mod Aalborg Håndbold onsdag aften, ligesom klubben følger retningslinjerne fra Statens Serum Institut nøje. Endnu er der ikke fundet flere smittetilfælde i klubben.

På grund af covid-19s inkubationstid er der dog en risiko for, at eventuelt smittede først tester positiv efter kampen. Den situation oplevede blandt andet Lemvig-Thyborøn Håndbold i sidste sæson, hvor man spillede en kamp mod GOG velvidende, at smitten allerede florerede i den sydfynske trup - og efterfølgende selv fik et par tilfælde af coronasmitte.

I forhold til onsdagens sidste spillerunde inden jul i HTH Herreligaen er tre kampe allerede blevet udsat på grund af corona-smitte hos GOG, TMS Ringsted og Mors-Thy Håndbold. GOG skulle have været i aktion mod Skanderborg-Aarhus, og på Sjælland var der lagt op til lokalopgør mellem TMS Ringsted og Nordsjælland, mens Mors-Thy skulle have haft besøg af KIF Kolding.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Sport

Direktør trækker i trøjen igen og gør comeback på håndboldbanen

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce