Annonce
Sport

Mikkel O. imponerede på italiensk hjemmebane

Mikkel O. Pedersen var godt kørende på Monza-banen i Italien, der er teamets hjemmebane, så det var foran mange gæster. Pressefoto
Racekøreren Mikkel O. Pedersen fra Struer havde en god weekend på Monza-banen.

Monza: På forhånd havde Mikkel O. Pedersen håbet at gøre en god figur på Monza-banen i Italien, der er hjemmebane for struerkørerens hold Dinamic Motorsport.

Og den hurtigste bane på kalenderen skuffede ikke - det gjorde Mikkel O. Pedersen heller ikke. Den unge vestjyske racerkører var nemlig særdeles godt kørende gennem hele weekenden.

I fredagens træning var Mikkel O. Pedersen således hurtigst af samtlige kørere. Helt så godt gik lørdagens kvalifikation ikke, selvom der stadig var god fart i bilen. Racerkøreren var en smule uheldig med trafik på banen og måtte derfor nøjes med en startplacering som nummer fire.

I søndagens race var struerboen endnu engang godt kørende, og efter både tabte og vundne placeringer endte Mikkel O. Pedersen nemlig, hvor han var startet løbet, på fjerdepladsen. Samtidigt satte han undervejs i løbet ny banerekord på Monza, præcis som han gjorde tidligere på sæsonen i Monaco.

Weekendens resultat varmede i den samlede stilling i Porsche Supercuppen, hvor Mikkel O. Pedersen hentede ind på de fleste af de kørere, der lå over ham i tabellen, og samtidig lagde mere afstand til de kørere, der ligger under ham. Løbet på Monza var det ottende i Porsche Super Cuppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce