Annonce
Sport

Mikkel O. kørte to førstepladser hjem på Ring Djursland

For Mikkel O. Pedersen blev det til to sejre på Ring Djursland sammen med Lars E. Pedersen. Pressefoto

Kolind: Sideløbende med sit internationale program for Dinamic Motorsport i GT World Challenge Europe er Mikkel O. Pedersen også aktiv på de hjemlige racerbaner.

Lørdag stillede racerkøreren fra Struer derfor til start i årets to første løb i Danish Endurance Championship på Ring Djursland, hvor han startede sammen med Lars E. Pedersen.

- Formålet med vores deltagelse var, at Lars skulle lære banen, men nu endte vi med at vinde begge løb. Nu fører vi også mesterskabet, så måske skal vi prøve at gå efter det, spørger Mikkel O. Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Under de to løb var det kun feltets enlige Audi-kører, som kunne sætte bedre omgangstider end Mikkel O. Pedersen i Porschen.

- Audien er en R8-model mangen til den type, jeg konkurrerer imod internationalt. I udlandet er min Porsche en GT3 R-model, mens vi på Ring Djursland kørte i en cup-racer, så effektmæssigt var vi lidt bagefter, fortæller Mikkel O. Pedersen.

Om to uger skal Mikkel O. Pedersen sammen med sit danske team atter i aktion. Det sker den 19.-20. juni på Padborg Park, og ugen derefter gælder det en trackday.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce