Annonce
Sport

Min startopstilling: Det her hold, det vil jeg rigtig gerne være træner for

Søren Hansen valgte selv at snuppe trænerposten på karrierens drømmehold, hvor blandt andet hans nuværende assistent Claus Uhrenholt også var i spil. Foto: Ole Nielsen Ole Nielsen
Cheftræner i TTH Holstebro, Søren Hansen, har kigget tilbage over en lang karriere både på og udenfor banen og taget imod udfordringen om at stille den stærkeste startopstilling med sine tidligere holdkammerater. Eneste krav var, at han skulle finde plads til sig selv på holdkortet.

Holstebro: Den gamle lærermester i Ringsted, der lærte Søren Hansen hvordan man spiller streg på eliteniveau, var en af de sidste, der blev frasorteret til den nuværende TTH Holstebro-cheftræners 'Dream Team'-startopstilling.

Dermed endte det med at blive et rent TTH-hold, som Søren Hansen har udpeget som den stærkeste startopstilling af spillere, han selv har spillet sammen med. Måske ikke så overraskende igen for det var da også i det vestjyske, at den alsidige sjællænder først som spiller og nu som træner har hentet karrierens bedste resultater.

Sådan ser Hansens startopstilling ud:

Ordbog

Der er i artiklen brugt følgende forkortelser for de forskellige positioner på håndboldbanen:

MM = Målmand

VF = Venstre fløj

VB = Venstre back

PM = Playmaker

ST = Stregspiller

HB = Højre back

HF = Højre fløj

TR = Træner

MM Michael Bruun

"Han kunne gå ind i folk og havde det her vilde topniveau, hvor han bare kunne lukke helt ned for modstanderne. Michael havde lidt udfordringer med sit temperament, men af de målmænd jeg har spillet sammen med, havde han det højeste topniveau."

VF Lars Rasmussen

"Stensikker afslutter, både på straffekast og fra fløjen, og så gav han bare en masse energi til holdet med sit humør og sin væremåde."

VB Petar Nenadic

"En helt ekstremt dygtig spiller, som endnu ikke havde fået udløst sit fulde potentiale, dengang jeg spillede sammen med ham i TTH. Men han viste glimt af det."

PM Joacim Ernstsson

"Ernstsson kom ind på holdet med en klar dirigent-rolle og tog en masse lederskab. Virkelig en dygtig spiller, som bidrog med en masse i begge ender."

ST Patrik Olsson

"På stregen går jeg med Patrik Olsson. Han havde det højeste topniveau af alle dem, jeg i tidens løb har spillet sammen med og især i forsvaret var han enormt dygtig, det ved jeg, for jeg stod selv ved siden af ham. Hans tilgang til sporten har altid inspireret mig."

HB Mads Christiansen

"Mads var bare den mest stabile spiller, fordi han var dygtig både i angrebet og i forsvaret. Han var altid i plus, når han forlod banen. Eneste minus ved Mads var måske, at han ikke havde et særligt godt øje til mig inde på stregen."

HF Patrick Wiesmach

"Han kom til TTH som en ung reserve for Lars Erik Bjørnsen og udviklede sig til en helt afsindig dygtig fløjspiller. Fantastisk afslutter, god kontraspiller og klog i forsvaret, hvor han stjal mange bolde fra modstanderne."

TR Søren Hansen

"Jeg havde faktisk overvejet at pege på Klavs Bruun Jørgensen, fordi han var så inspirerende at arbejde sammen med, ligesom jeg også kunne nævne Claus Uhrenholt. Men når jeg skal finde plads til mig selv, så tager jeg selv trænerposten. Det her hold, det vil jeg rigtig gerne være træner for."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce