Annonce
Sport

Min startopstilling: Når man har spillet sammen med en Barcelona-spiller, så er han jo selvskrevet til holdet

Nu om dage er det på den centrale midtbane, Jeppe Mehl gør sig når han tørner ud for Holstebro Boldklub i 2. division. Men da han var bedst, var det som kantspiller, så det er også her, han har placeret sig selv på sit eget karriere-hold. Foto: Morten Stricker
Jeppe Mehl har fundet plads til to nuværende og tre tidligere landsholdsspillere på sin karrieres drømmehold.

Holstebro: Karrieren begyndte med divisionsfodbold hjemme i Thisted for Jeppe Mehl, inden Troels Bech hentede kantspilleren en tur sydpå til Esbjerg.

Det var her han havde karrierens bedste år, hvilket også afspejler sig i nogle af de valg, han har lavet til holdet der skal repræsenteres Jeppe Mehls karriere. Sidenhen gik turen videre til Horsens, som hvor der også er fundet et par holdkammerater.

Til gengæld er der ingen af de nuværende holdkammerater i Holstebro Boldklub, der har klaret sig igennem nøglehullet. Til gengæld er der to nuværende A-landsholdsspillere og yderligere tre, der har optrådt i nationens tjeneste.

Ordbog

Der er i artiklen brugt følgende forkortelser for de forskellige positioner på fodboldbanen:

MM = Målmand

HF = Højre forsvarsspiller

CF = Central forsvarsspiller

VF = Venstre forsvarsspiller

HM = Højre midtbane

CM = Central midtbane

VM = Venstre midtbane

AN = Angriber

TR = Træner

MM Frederik Rønnow

"Jeg havde flere at vælge i mellem, Lukáš Hrádecký i Esbjerg var også en meget dygtig målmand og Søren Jochumsen i Horsens kunne jeg også have valgt. Men det største talent tog den, så derfor blev det Frederik Rønnow. Da han begyndte at gøre sig til i Horsens kunne man bare se, at han ville komme langt."

HF Bubacarr Sanneh

"Sanneh var jeg nødt til at tage med. Da han kom til Horsens tænkte man godt nok, hvad helvede er det, de har hentet ind. Han lignede jo ikke en, der kunne tage tre på foden med en ballon, men da han først kom i gang og fandt sin rolle på holdet, så tog han bare nogle monsterskridt."

CF Nicolai Høgh

"Ham havde jeg rigtig meget at gøre med, da jeg i en forholdsvis ung alder kom til Esbjerg. Vi har spillet meget Playstation og Football Manager sammen. Samtidigt en dygtig spiller, som måske godt kunne have drevet det endnu videre, end han fik gjort."

VF Thomas Kortegaard

"Det er lidt mere et personligt valg. Vi er begge fra Thisted og vidste, hvem hinanden var, men i Horsens udviklede vi et fantastisk venskab. Thomas er i øvrigt en fantastisk alsidig fodboldspiller, det eneste han ikke har spillet er vel målmand."

HM Jeppe Mehl

"Jeg har taget mig selv med i den udgave, jeg husker fra Esbjerg-tiden. Min første sæson i Horsens var sådan set også fin, hvor vi kom i pokalfinalen og spillede med om tredjepladsen, men det var i min periode i Esbjerg, jeg var på det højeste niveau i min karriere."

CM Martin Vingaard

"Det siger meget om hans talent, at Martin røg videre til FCK. Han var enormt dygtig på bolden og havde en sindssygt god sparkefod."

CM Niki Zimling

"Zimling kunne man altid spille bolden ind til midt på banen, selvom han var omringet af fire mand, så skulle han nok komme ud med den igen. Det er den bedste centrale midtbanespiller, jeg har spillet med i min karriere."

VM Søren Rieks

"Både Rieks og jeg selv kunne jo spille på begge kanter, men kender jeg Søren rigtigt, så vil han nok rigtig gerne have lov til at tage venstrekanten, så han kan trække ind i banen og afslutte. Nå Søren er med på holdet, er det jo på grund af talentet. Teknisk dygtig spiller og god dribler, der ikke kun kunne lægge op til mål, men også selv var målfarlig."

AN Gilberto Macena

"Da jeg spillede i 2. division i Thisted, spillede han i Holbæk, hvor vi spillede to oprykningskampe, som vi heldigvis vandt. Så det havde jeg altid på ham, da vi senere blev holdkammerater. En sindssygt dygtig angriber og en rigtig brasilianer med frækhed, teknik og en vild fart. Og en god og ydmyg fyr udenfor banen, som passede rigtig godt ind i Horsens."

AN Martin Braithwaite

"Nu er jeg selv Barcelona-fan, så jeg var næsten tvunget til at tage ham med. Han var kun et ungt talent dengang, vi spillede sammen i Esbjerg, og man kunne godt se, at der var noget ekstra i ham. Men at han skulle drive det så langt, det havde jeg ikke forudset."

AN Jesper Lange

"Igen er der tale om et personligt valg. Brugte jeg meget tid sammen med Nicolai Høgh da jeg var i Esbjerg, så brugte jeg det dobbelte sammen med Jesper Lange. Vi var nok sammen hver eneste dag og vi mødes også stadigtvæk i ny og næ med vores familier."

TR Allan Kristensen

"I sidste ende blev jeg nødt til at tage en ungdomstræner med, Allan Kristensen, som var fynbo, om som jeg havde som ungdomsspiller i Thisted. Jeg var kørt lidt træt i det som juniorspiller og tæt på helt at stoppe med at spille fodbold, så havde selv valgt, at jeg ville ned på andetholdet at spille i stedet for at sidde på bænken og komme ind og få 10 minutter på venstre back på førsteholdet. Men så kom der en ny træner, Allan, fik mig tilbage på rette køl og et år senere, var jeg en af profilerne. Derfor bliver det ham."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce