Annonce
Mindeord

Mindeord om ergoterapeut Helle Kongsgaard, Lemvig: Var til enhver tid en problemknuser

Tidligere områdeleder i Østområdet, Lemvig Kommune Elsebeth Krarup, Broholmvej 3, 7600 Struer skriver mindeord om den afholdte medarbejder, ergoterapeut Helle Kongsgaard, Teglvænget 17, 7620 Lemvig.

Det var med stort vemod vi modtog besked om Helles alt for tidlige bortgang.

Helle arbejdede i Østområdet fra 1996 til 2015, og her har hun sat dybe spor.

Helle kom som nyuddannet og var usikker på om hun nu kunne “ udfylde pladsen”. Helle var faglig velfunderet, og hvad hun ikke havde i erfaring, indhentede hun lynhurtigt viden i. Samarbejdet med borgerne foregik i den dybeste respekt for det enkelte menneske og deres tidligere liv. Med empati og faglig viden formåede hun at være vedholdende, når noget blev svært for borgeren. Helle var utrættelig i at finde løsninger for at borgerne kunne få det allerbedste tilbud. Helle magtede at arbejde rehabiliterende og var særdeles afholdt af borgerne, pårørende og i lokalsamfundet. I rehabiliteringsarbejdet var hun højt respekteret af de instanser, der samarbejdes med. Helle havde øje for de specielle behov/ønsker den enkelte havde. Helle var en stærk organisator og tog bla. initiativ til “ mandeture” i bussen og svømning i Tangsøhallen. Samarbejdede dygtigt med frivillige, Vennekredsen og Ældrerådet til at løse opgaver om samvær og aktiviteter og var også her meget vellidt.

Helle havde en fornem indstilling til at arbejde tværfaglig til borgerens bedste. Helles indsats som vejleder og sparringspartner for den store gruppe af sundhedsfaglige har været uvurderlig. Helle var arbejdsmiljørepræsentant igennem alle årene og ydede en formidabel indsats indenfor det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Var der personale eller hjem der havde brug for hjælp, så var Helle på vej i den lille sorte bil. Helle var til enhver tid en problemknuser.

Helles store arbejdsglæde smittede mange, og et godt grin hørte også med. Ved første møde kunne Helle godt opfattes som en meget privat person, indtil man opdagede, at hun gav så meget plads til andre i stedet for at sætte sig selv i fokus.

For hele personalet var Helle inspirerende indenfor sund levevis og miljøbevidsthed ofte leveret med humor. Helle var i enhver henseende ordentlig og uhyre empatisk.

Helle var også et familiemenneske, og stor var også vores glæde, da hun forelskede sig i Jan, og de 3 dejlige drenge kom til. Alle “4 drenge”, forældre og søskende blev altid omtalt med stor kærlighed, og undertiden blev der fortalt sjove anekdoter.

Helle har været savnet lige siden, hun blev alvorligt syg, og vi er rigtig mange, der er dybt taknemmelige for at have haft Helle (i daglig tale var hun ergo-Helle) i vores arbejdsliv .

Den dybeste medfølelse med jer efterladte, ægtefælle Jan, de 3 drenge Malte, Jeppe og Laurids, forældre og søskende.

Æret være Helles minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Sea War Museum er åbent igen

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce