Annonce
Lemvig

Mindre opgaver rykkes frem

Kommunen undersøger mulighederne for at fremrykke flere opgaver. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Penge bevilget til renovering af Østcentret i Nørre Nissum, og flere mindre opgaver vil kommunen have lavet nu for at sikre beskæftigelsen under krisen

Lemvig/Nørre Nissum: På det seneste møde i økonomi- og erhvervsudvalget blev man enige om, at Lemvig Kommune skal fremrykke en del små anlægsopgaver for at styrke beskæftigelsen her under corona-krisen.

- Jeg kan endnu ikke sætte tal på, hvad vi vil fremrykke i kroner og øre, og jeg ved heller ikke endnu hvilke opgaver, det vil komme til at dreje sig om. Det vil de enkelte direktører finde frem til i de kommende dage, sagde borgmester Erik Flyvholm (V) efter mødet i mandags.

Men kommunen har opgaver i gang i øjeblikket. Blandt andet er man i gang med sidste etape af den tidligere handelsskole. Her løb man ind i problemer med blødt underlag, men det er besluttet, at den ekstraudgift tager man, så arbejdet kan holdes i gang som planlagt.

På mødet besluttede man også at frigive 850.000 kroner til renovering af Østcentret i Nørre Nissum, så den opgave også kan komme i gang.

- Der er en del mindre opgaver, som vi havde forventet skulle laves senere i år eller de følgende år, og dem vil vi forsøge at fremrykke, lover borgmesteren.

Der er tale om mindre opgaver, som kan deles ud til de lokale håndværkere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce