Annonce
Lemvig

Minister til Bækmarksbro for at se på lejeboliger

Boligminister Kaare Dybvad kommer til Bækmarksbro.  Foto: Lars Johannessen
Boligminister Kaare Dybvad Bek vil se på, om der kan bygges almennyttige boliger uden for centerbyerne
Annonce

Bækmarksbro får fredag besøg af boligminister Kaare Dybvad Bek (S), som vil se på mulighederne for at få bygget almennyttige boliger i mindre byer.

Baggrunden er den, at det er mislykkedes at få bygget almennyttige seniorboliger i Bækmarksbro.

- Der var opbakning til det fra Lemvig Byråd, og boligforeningen Bo i Lemvig var også positiv. Men så faldt forslaget på en generalforsamling, fordi medlemmerne frygtede, at man kunne komme til at få problemer med at leje dem ud, som det er sket tidligere i andre byer, siger folketingsmedlem orla Østerby (K), der jo selv bor i Bækmarksbro.

Han mener ikke, man kan indvende noget imod, at det er medlemmernes ret til at bestemme, om  man vil bygge eller ej.

Annonce

Kun i centerbyer

- Men det gør jo, at der ikke bliver bygget, fordi der kun er den ene boligforening. Jeg forelagde på et tidspunkt problemet for Kaare Dybvad Bek, fordi det er en udfordring, at der så kun bygges almennyttige boliger i centerbyer. Der må kunne findes en model så der også kan bygges i mindre byer. Han er nu vendt tilbage, og derfor er mødet på fredag kommet i stand, siger Orla Østerby.

Til mødet kommer også Lemvigs borgmester Erik Flyvholm samt repræsentanter fra boligforening og borgerforening og formanden for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard, som jo tillige er formand for teknisk udvalg i Lemvig Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce