Lemvig

Miraklernes tid er ikke forbi: Mistede sin elskede Martha, men fandt Anna Margrethe

Den tidligere borgmester i Lemvig, Jens Kristian Skovmose fylder 80år. Foto: Morten Stricker
Tidligere borgmester Jens Kristian Skovmose fylder 80 år, og han mødte kærligheden igen, efter han mistede sin Martha tilbage i 2012

Bøvlingbjerg: - Jeg troede ikke, livet havde mere at byde på. Men miraklernes tid er ikke forbi endnu.

Tidligere borgmester i Lemvig Kommune, Jens Kristian Skovmose, mistede i 2012 sin elskede Martha, da hun døde efter mange års tiltagende svagelighed, sygdom og til sidst plejehjemsophold. De nåede at holde guldbryllup, selv om Martha var syg.

Men der gemte sig alligevel mere til Jens Kristian Skovmose. Ved en sølvbryllupsfest havde han mødt Anna Margrethe Volder fra Fyn, som var enke. Hun stammer fra Møborg, og hendes søster bor i Bøvling, og Anna Margrethe Volder er både døbt, konfirmeret og gift i valgmenighedskirken i Bøvling.

Nu er hun også gift på Nr. Vosborg. Hun og Jens Kristian Skovmose fandt hurtigt ud af, at der var mere i livet til dem begge, og de blev gift for seks år siden af viceborgmesteren i Holstebro Kommune. Det var jo i den kommune, brylluppet foregik, så Lemvig-borgmesteren måtte ikke vie dem.

- Det var en stor beslutning for Anna Margrethe om at flytte til Vestjylland efter næsten 50 år på Fyn. Jeg er glad for, at vort venskab og kærlighed betød mere end Fyn. Vi nyder livet sammen. Anna Margrethe er meget kreativ, når det gælder syning og strikkemønstre, og hun er rigtig dygtig i køkkenet. Vi går begge op i at holde haven pæn, siger Jens Kristian Skovmose.

Anna Margrethe Volder har hurtigt engageret sig i lokalsamfundet i Bøvling og deltager aktivt i frivilligt arbejde og i kor med mere.

Jens Kristian Skovmose runder de 80 år på torsdag den 15. august. Inde i avisen fortæller han om livet, som det har formet sig efter borgmestertiden, og hvordan han er kommet godt over en blodprop i hjernen for et års tid siden.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ikke blot starten på et byggeri - men på udvikling i hele området

Holstebro

Vokseværk: 255 nye sommerhusgrunde på vej ved Fjand

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

Holstebro

56 afskediget hos stort jernstøberi

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Indland

Lars Larsen startede karrieren som rullende gardinmontør

Annonce