Annonce
Holstebro

Mod strømmen: Motionsløb bliver gennemført

Michael Sørensen er en af arrangørerne bag motionsløbet i Sir Lyngbjerg, hvor han om sommeren står bag Udkantsrock.  Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Det ene afbud har aflyst det andet, når det gælder motionsløb og andre store sportsarrangementer med mange mennesker samlet.

Det er ganske enkelt forbundet med for stor en risiko at samle flere hundrede løbere til større motionsløb. I sidste uge blev Vestjysk Halvmarathon i Mejdal aflyst. I august gik det ud over Storåløbet.

Men søndag den 4. oktober bliver der mulighed for at deltage i et løb i Holstebro Kommune. Det er ottende gang, at der afvikles "En efterårsdag ved Sir Lyngbjerg", hvor der er distancer på tre, fem og ti kilometer. Det bliver også afviklet i år, da løbet har en størrelse, så forsamlingsforbuddet ikke bliver overtrådt.

- Vi plejer at ligge på 80-100 deltagere, så det passer godt, men det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, så vi ikke kommer over 100 deltagere, siger en af arrangørerne Michael R. Sørensen.

Han er også hovedmanden bag Udkantsrock, der finder sted i det samme skovområde ved Sir Lyngbjerg i juni måned. Det arrangement måtte også aflyses i år.

Men søndag den 4. oktober bliver der løb i skoven med start og mål fra Sir Lyngbjergcentret.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce