Annonce
Lemvig

Mor efter tyvstart på Aula: - Jeg har et godt indtryk

Både eleverne selv og deres forældre har adgang til Aula, der fra uge 43 afløser SkoleIntra og bliver den nye platform for folkeskolernes og fritidsordningernes kommunikation. Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Thyborøn: Mens forældre over hele landet nu skal til at sætte sig ind i, hvordan Aula fungerer, har Anne Kathrine Grønning Lilleøre allerede gode erfaringer med at bruge systemet.

Anne Kathrine Grønning er mor til børn på Thyborøn Skole

- Jeg har et godt indtryk af systemet. Der har været et par opstartsvanskeligheder, hvor der har været nogle småting, der ikke har fungeret. Men de er blevet rettet til løbende, og som udgangspunkt synes jeg, det er nemt og overskueligt at arbejde med, siger Anne Kathrine Grønning Lilleøre.

Ifølge en pressemeddelelse KOMBIt, der har udviklet Aula, har stort set alle forældre hentet Aula-app'en og stort set alle tjekker systemet mindst en gang om ugen.

Det gælder også for Anne Kathrine Grønning Lilleøre, der har blandt andet brugt systemet til at holde øje med ugeplanerne for sine børn, lige som hun også har været inde for at finde telefonnumre på forældre i andre klasser for at få legeaftaler stablet på benene.

- Som regel har jeg logget mig på hver søndag for at se, om der var nogle nyheder, der var kommet i løbet af ugen og hvad der skal ske i løbet af den nye uge. Men jeg tjekker også, hvis en lærer har sendt en fælles besked ud til alle, siger hun.

Det er muligt at benytte Aula via både computer og en app på sin mobiltelefon. Af sikkerhedsmæssige årsager kan app'en ikke downloades til ældre iPhones, der har styresystemer, der ikke længere bliver opdateret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Annonce