x
Annonce
Mad og drikke

Mors knækbrød

Foto: Skovdalnordic.com

Vi er godt i gang med at bage knækbrød her i marts. Denne gang får du en opskrift, som betyder meget for mig. Min søde mor bagte nogle, som mindede meget om disse. De var megagode, så disse knækbrød vil jeg dedikere til hendes minde.

Min mor døde 21. december sidste år. Det gør virkelig ondt langt ind i hjertet at miste sine forældre. Min glæde ved madlavning kommer fra dem begge. Så pas på jer selv og bag lidt knækbrød.

30 styk

1 dl solsikkekerner

3 dl hvedemel

1 dl græskarkerner

2 dl hørfrø

1/2 dl chiafrø

1 dl havregryn

2,5 dl vand

1 dl olivenolie

1 tsk. salt

Birkes til pynt

Rør alle ingredienser sammen i en stor skål. Lad det stå i 10 minutter.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Fordel dejen mellem to stykker bagepapir og rul tyndt ud.

Drys med birkes og rul en ekstra gang.

Forskær i firkanter, så de er nemme at brække fra hinanden bagefter.

Bag knækbrødene 18-20 minutter, til de er let gyldne.

Tip: Knækbrød kan også bruges i salat, hvor det er brækket i stykker.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce