Annonce
Sport

Mors-Thy nedtur sender Lemvig under nedrykningsstregen

Bjarke Christensen og Mors-Thy Håndbold har efter en flot sæsonstart ramt en dårlig stime og tabte torsdag aften for fjerde ligakamp i træk, da man var på besøg hos bundproppen TMS Ringsted. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
TMS Ringsted fik torsdag aften sæsonens første sejr og kravler over Lemvig-Thyborøn Håndbold i tabellen. Lørdagens modstander svækket af to positive coronatest.
Annonce

Ringsted: Efter i præcis en måned at have ligget trygt og godt på ligaens 13. plads, ovenpå udesejren over TMS Ringsted, røg Lemvig-Thyborøn Håndbold torsdag aften ned under nedrykningsstregen.

Helt uden at spille. Det skete fordi den, indtil da, sejrsløse bundprop TMS Ringsted hjemme vandt 30-27 over Mors-Thy Håndbold, der torsdag aften tabte for fjerde ligakamp i træk. Sejren sender Christian Dalmoses tropper op på tre point og dermed et mere end lemvigerne.

Allerede lørdag har Lemvig-Thyborøn Håndbold mulighed for at kravle tilbage om på den rigtige side af nedrykningsstregen, men det kræver point mod ligaens nummer to, fynske GOG, der kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring. Fynboerne kommer dog i en svækket forfatning, da både målmand Søren Haagen og fløjspilleren Kasper Kildelund er gået i isolation efter at være testet positive for corona.

Søren Haagen mærkede symptomer på smitten onsdag aften, og torsdag formiddag blev han testet privat. Nogle timer senere kom det positive prøveresultatet, hvilket betød at resten af GOG også måtte gennem en coronatest. Den test viste altså, at også Kasper Kildelund er smittet.

- Vi vidste godt, at der var en mulighed for, at det også kunne ramme os. Lige som det har ramt mange andre. Det er selvfølgelig synd for de to spillere, og det er da irriterende. Men vi håber, vi har bremset smittespredningen i tide ved at reagere hurtigt, siger GOG's cheftræner Nicolej Krickau til klubbens hjemmeside.


Vi vidste godt, at der var en mulighed for, at det også kunne ramme os. Lige som det har ramt mange andre. Det er selvfølgelig synd for de to spillere, og det er da irriterende.

Nicolej Krickau, GOG-træner.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce