Annonce
Kultur

Morten Dons: Det er slut med Struer Racing Festival

Struer Racing Festival har været afholdt for sidste gang, lyder det nu fra Morten Dons, der har stået bag festivalen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Der skal ske noget andet, lyder det fra den lokale racerkører, som har gang i flere projekter - også et lokalt
Annonce

Struer: Der er siden 2015 blevet afholdt Struer Racing Festival i alt fem gange. 2019-udgaven var den seneste, og det bliver også den sidste.

Det fortæller bagmand og racerkører Morten Dons, da avisen fanger ham her midt i en tid, hvor ingen af den slags arrangementer alligevel kan løbe af stablen.

Det er dog ikke derfor, at struerboen har lagt sit projekt i skuffen.

Den beslutning bunder dels i, at en ny spiller har meldt sig på banen - Struer Motorfestival, som Struer Kommune har valgt at støtte økonomisk - og dels i, at Morten Dons har gang i noget nyt, som han udtrykker det.

- Jeg synes ikke, det giver meget mening at lave to lignende arrangementer, og Struer Kommune har valgt at lægge dens penge i Struer Motorfestival, siger Morten Dons.

Annonce

Nyt på bedding

Lidt ærgerligt med alt det arbejde, der er blevet lagt i racingfestivalen, men omvendt har den lokale racerkører også valgt at se fremad.

Han er blevet tilbudt at blive en del af Struer Motorfestival, men det bliver ikke aktuelt.

Morten Dons afviser dog ingenlunde, at han måske igen en dag vil arrangere noget i Struer. Faktisk er noget allerede på bedding, som han siger.

Mere præcist, hvad det er, kan han endnu ikke oplyse, men der vil ikke gå mange uger, før det sker.

Morten Dons vil dog godt ud med, at det befinder sig inden for kategorien motorsport.

Struer Motorfestival, som oprindelig skulle have været afholdt 2. og 3. maj på havnen i Struer, har på sin Facebookside oplyst, at arrangementet i stedet bliver 3. og 4. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce