Annonce
Læserbrev

Motorvej. 7275 x Tak

Anders G. Jacobsen. Pressefoto

Debat: Jeg har flere end 7275 at sige tak til for opbakningen til borgerforslaget om, at få lukket motorvejshullerne rundt om Herning.

Rigtig mange frivillige har hjulpet mig. Jeg siger tak til mere end 7275, der har støttet forslaget. Men vi har ikke nået målet med at nå halvdelen - de 25.000 støtteerklæringer efter tre måneder.

Halvdelen af tidsperioden er gået. I alt får man seks måneder fra forslaget stilles til de 50.000 støtteerklæringer skal foreligge. Således må jeg desværre konstatere, at jeg ikke tror, at de manglende 42.725 støtteerklæringer kan lykkes på mindre end tre måneder. Og derfor stopper jeg nu kampagnen for at skaffe underskrifter til forslaget.

Jeg bakker fortsat op om motorvejsgruppens ihærdige indsats for at få lukket hullet på rute 18 nordøst om Herning. Jeg vil nu kæmpe for motorvej hele vejen sammen med partiet Venstre.

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vindagen markeres i marken

Lemvig

Jobprojekt hjælper i arbejde

Leder For abonnenter

Tak for havefesten

18 år blev det til. 18 år med guitarsoloer, fadøl og festglade mennesker. År med solskin og overskud, men til sidst også for mange år med regnvejr og underskud, og nu er det slut med Rock i Holstebro. Det kan man begræde herfra og til al evighed. I sidste ende var det dog publikum som svigtede, og kombinationen af flere år med dårligere regnskaber var mere end en-dags-festivalen kunne klare. Det er altid trist, når noget, der engang var stort, må lukke og slukke. Mange har erindringer og oplevelser bundet op i arrangementet – ja nogle har måske endda mødt deres udkårne på festivalpladsen, til tonerne af nogle landets mest populære kunstnere. For andre har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man mødte alle de mennesker, man ikke lige fik set nok til i en travl hverdag. Det var ikke uden grund, at det blev kaldt Nordvestjyllands største havefest, der dog de sidste år blev mindre og mindre, mens arrangørerne kæmpede en hård kamp for at skabe et økonomisk bæredygtigt projekt, hvor der var en sammenhæng mellem det musikalske ambitionsniveau og publikums interesse. De kommende dage vil det sikkert være mismodet, der fylder mest - og skuffelse over, at det i sidste ende ikke lykkedes at finde en aftale med kreditorerne, så festivalen fik lige en chance mere til for at bevise sin levedygtighed. Men det ændrer ikke på, at Rock i Holstebro i mange år lavede Nordvestjyllands største fest. Der var år, hvor tilskuertallet nåede op over 10.000, og hvor ikke bare gæsterne fik en fed fest; der var også penge at tjene for de frivillige foreninger, der bidrog til, at festivalen kunne afholdes. Det ville naturligvis være lettere, hvis der ikke var konkurrence, og Rock i Holstebro kunne have koncertmarkedet næsten for sig selv. Men der er i dag kommet et langt større udbud af koncerter og arrangementer året rundt, hvilket kun er positivt for det musikelskende publikum. Tilbage er bare at sige tak for festen og kampen. Og hvem ved, måske der af asken fra Rock i Holstebro vokser nye initiativer frem.

Annonce