Lemvig

Mudderfodbold bliver måske flyttet

Lemvigegnens Landboungdom har mod på at lave endnu et stævne i mudderfodbold, men vil overveje om det skal ligge på et andet tidspunkt på året. Foto: Morten Strægaard

Arrangører lærte meget af det andet stævne i mudderfodbold, og håber flere har mod på at lave stævner

Klinkby: Selv om man var tværet ind i mudder fra top til tå, var der masser af brede smil på de over 150 spillere, der forrige weekend var med til det uofficielle DM i mudderfodbold, der blev spillet i Klinkby.

Og arrangørerne fra Lemvigegnens Landboungdom havde også det brede smil på efter arrangementet. Smilet er så bredt, at lysten til at arrangere endnu et stævne i den beskidte, men stærkt underholdende sportsgren i høj grad er til stede.

- Vi har endnu ikke evalueret det seneste stævne. Men vi er enige om, at vi gerne vil arrangere en anden gang igen, siger Casper Bech Poulsen, der var en af arrangørerne af stævnet, som de selv i beskedenhed havde kaldt for et dansk mesterskab. Titlen havde man givet sig selv, da de ikke havde kunnet finde andre stævner i mudderfodbold inden for landets grænser.

De unge landmænd har dog kigget lidt på kalender og vejrudsigter og fundet frem til, at slutningen af september muligvis ikke er det bedste tidspunkt på året til at afvikle mudderfodbold.

- Vores største udfordring har været, at det er koldt at vente, når man ikke spiller. Derfor har der været nogle forespørgsler på, om vi kunne finde et andet tidspunkt af året at spille på. De fleste af os arbejder i landbruget, og vi har travlt i løbet af august. Så derfor har vi kig på, om det er muligt at spille i maj i stedet. Hvis vejret er dårligt, vil det stadig være lunere end det er i september, siger Casper Bech Poulsen.

Han var selv godt tilfreds med afviklingen af stævnet, og landboungdommen kan også tage flere erfaringer med til næste gang, de skal lave et lignende stævne.

- Det fungerede rigtigt godt at have en speaker på. Der var et flow hele dagen, og ingen var i tvivl om, hvor og hvornår de skulle spille, siger Casper Bech Poulsen, der håber, at andre vil tage handsken op og lave lignende stævner.

- Det kunne være sjovt, hvis der var flere fra andre landboungdommer, der ville arrangere stævner, så vores stævne kunne ende med at blive et rigtigt dansk mesterskab, siger han.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce