Annonce
Holstebro

Musiker laver seks koncerter på bemærkelsesværdige steder

- Musikken og sangene har modnet sig over årene og har bevæget sig et helt andet sted hen end dér, hvor Blå Frost var, så det føltes bare helt rigtigt at fortsætte som Lars Gylden & Band, siger Lars Gylden om navneskifte. Pressefoto

Det lokale band Blå Frost ændrer navn til Lars Gylden & Band, og en ny single markeres med seks pop-up-koncerter på én dag.

Annonce

Holstebro: Lars Gylden ser det for sig. Personen, der kommer hjem til ægtefællen, og begejstret udbryder:

- Jeg har lige oplevet noget, jeg aldrig har set før. Da jeg skulle tanke bilen op, stod jeg pludselig midt i en koncert.

Den 13. april kan det fremtidssyn meget vel blive virkeligt. Lars Gylden vil i hvert fald gøre sit ved at være manden bag mikrofonen, når der gives seks koncerter, blandt andet på tankstationen Q8 på Struervej.

Anledningen skyldes to ting: En ny single, "Men vi ved", skal ud i verdenen, og så skifter Holstebro-bandet Blå Frost navn til Lars Gylden & Band.

- Det er 15 år siden, jeg var med til at starte Blå Frost, og så er det meget passende, at det også er mig, der lukker bandet igen, siger Lars Gylden.

Han vil dog stadig trække på hjælpen fra andre musikere alt efter, hvad den enkelte opgave kræver. Og så er det nye navn mere håndgribeligt og lettere at sælge, tilføjer han.

De seks koncerter

Fredag den 13. april giver Lars Gylden & Band seks pop-up-koncerter i Holstebro:Klokken 9.30: Filosoffen (daginstitution på Gl. Struervej)

Klokken 11: Holstebro Bibliotek

Klokken 14: Q8 (tankstation på Struervej)

Klokken 15.30: Benns (rejsebureau på Lægårdvej)

Klokken 17.15: Kvickly (supermarked på Brogårdsvej)

Klokken 20: Hos en konkurrencevinder (vinderen findes i en konkurrence på Blå Frosts hjemmeside)

Annonce

Fredag den 13.

Fredag den 13. april bliver, foruden selve datoen, speciel, fordi Lars Gylden vil give seks koncerter på usædvanlige steder.

- Vi vil lave pop-up-koncerter i Holstebro dagen lang, hvor jeg vil præsentere den nye sang, lover Lars Gylden om endagsturneen, der blandt andet også går forbi en børnehave, et supermarked og en koncert i et hjem.

Den første koncert begynder klokken 9.30, og den sidste, der kan vindes i en Facebook-konkurrence, vil foregå i et privat hjem fra klokken 20.

Sangen "Med jeg ved" er lavet sammen med Rehné Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce