Struer

Musiknavnene vælter ind til Run to the Beat

Der er kommet rigtig mange bud på, hvem der skal spille til afterpartyet i forbindelse med Run to the Beat 2019. Arkivfoto: Morten Stricker

Det skorter hverken på vilje til at deltage eller kreativitet, når Struerfolket skal sige, hvem de gerne vil ryste bagdelen til efter en løbetur.

Struer: Tirsdag aften efterlyste folkene bag Run to the Beat i Struer bud på, hvem der skal spille til den store løbebegivenheds afterparty.

Opfordringen blev sendt ud på arrangementets Facebookside, og siden er det ellers bare væltet ind med forskellige musiknavne.

Da avisen gik de mange forslag igennem torsdag eftermiddag, endte vi på 69 forskellige navne, og nogle af dem var nævnt adskillige gange.

- Vi havde forventet, at en del ville reagere, men det her er da helt overvældende, og det viser jo, at der er interesse for det, siger Kim Høfler, der er turist- og eventchef i Struer Kommune.

Og der er bestemt ikke bare tale om et gimmick for at skabe opmærksomhed.

- Vi har ikke reserveret noget endnu, så vi lægger det ud for at se, hvad der er interesse for, og så kigger vi på, hvad vi har budget til, og hvem der er til at få fat i, forklarer Kim Høfler.

Før vi kommer til, hvem folket vil have, skal vi lige have rammen på plads, og den er: - Hvad får dig til at ryste bagdelen efter en lang løbetur?

Vi havde forventet, at en del ville reagere, men det her er da helt overvældende.

Kim Høfler, turist- og eventchef, Struer Kommune.

Drømmescenariet

Den suveræne stemmesluger var uden sammenligning Nephew, da Dagbladet kiggede de mange bud igennem torsdag eftermiddag.

I alt 20 forskellige personer havde budt ind med, at det var netop det band, de godt kunne tænke sig at ryste syren ud af benene til den 7. september, hvor Run to the Beat løber af stablen.

På en delt andenplads var Nik og Jay og Carpark North med hver 14 stemmer, og på den også fine tredjeplads kom DAD og Thomas Helmig hver med 12 stemmer.

Inden for top ti var også Volbeat, Jonah Blacksmith, Infernal, Magtens Korridorer, Queen Machine, Rasmus Seebach og Lukas Graham.

Nu skal Kim Høfler og CO. have kigget nærmere på de mange bud, men drømmescenariet lige nu er da at kunne præsentere et rigtig godt hovednavn, et godt mellemnavn og så et lille navn som tredje band.

Blandt de mere spraglede bud på et navn til afterpartyet var blandt andre Coldplay, MØ, Michael Jackson, Cut'N'Move, Turn on Tina, Laurits Emanuel Graae og hans band, Erann DD, Birthe Kjær, Ed Sheeran, Tørfisk og selvfølgelig Sussi og Leo.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce