Annonce
Holstebro

Musikteatret får navnesponsor: Teatersalen opkaldes efter kendt erhvervsmand

Aksel Nørgaard fyldte 70 år forleden, og de kommende ti år kommer Musikteatret Holstebros største sal til at bære hans navn. Foto: Morten Stricker
Fodbold- og håndboldstadioner har det, og nu får Musikteatret Holstebro det på sin vis også. Et navnesponsorat. Teatersalen skal de kommende de ti år ikke kun hedde "teatersalen".
Annonce

Holstebro: - Jeg var lidt i tvivl, om det alligevel ville være for meget blær. Men Anders Jørgensen fik mig til sidst overtalt.

Aksel Nørgaard - erhvervsmanden, der tidligere i år solgte Nordvestjysk Galvanisering og ligeledes er tidligere administrerende direktør hos Alfred Priess A/S - er desuden bestyrelsesmedlem og hovedsponsor hos Musikteatret Holstebro.

Nu er han også navnesponsor.

Teatrets største sal "Teatersalen" vil de næste ti år hedde "Aksel Nørgaard Salen". Konkret betyder det, at indgange til salen bliver markeret med det nye navne. Det samme gælder billetter og anden omtale.

Prisen holder parterne for sig selv, men direktør i Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen, lægger ikke skjul på sin begejstring for aftalen.

- Vi er særdeles glade for at få Aksel ind som navnesponsor. Med det her sender han igen et signal om, at han gerne vil støtte kulturen, og det gør han virkelig, siger Anders Jørgensen.


Vi ved jo godt, at en by uden kultur knapt nok er en by, og her må man bare rose Aksel Nørgaard endnu engang. Ikke kun for sit engagement hos os, men hele kulturlivet. Derfor er det også fuldt fortjent, at Teatersalen nu opkaldes efter ham.

Anders Jørgensen, direktør, Musikteatret Holstebro.


Aksel Nørgaard har kastet penge i en lang række kulturelle initiativer såsom Kulturperlen, vandtårnet i Vinderup og Holstebro Svømme Club.

- Jeg vil gerne støtte det, der gør mange glade. Men jeg kommer ikke til at støtte boksning, fodbold eller håndbold, for det er jo vold. Eller måske er det fordi, jeg aldrig har været så god til de sportsgrene. Var jeg dommer, ville alle i hvert fald være blevet smidt ud i løbet af ingen tid, forklarede Aksel Nørgaard i et portræt, da han fyldte 70 år.

- Vi ved jo godt, at en by uden kultur knapt nok er en by, og her må man bare rose Aksel Nørgaard endnu engang. Ikke kun for sit engagement hos os, men hele kulturlivet. Derfor er det også fuldt fortjent, at Teatersalen nu opkaldes efter ham, siger Anders Jørgensen.

Den 395 kvadratmeter store "Aksel Nørgaard Salen" har plads til 1100 gæster i salen. I 2017 fik området foran Musikteatret også et kendt navn, da det blev opkaldt efter Holstebro Hallens tidligere direktør Ernst Trillingsgaard og fik det permanente navn "Trillingsgaard Plads".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Coronaen driller lotteriet

Annonce