Annonce
Lemvig

Mystiske felter set fra luften

De nyligt opdagede felter ses tydeligt fra en drone, som Kasper Brunsgaard Hallstrøm har haft i luften. Felterne skønnes at dække et større område end det, der på nuværende tidspunkt er fritlagt. Privatfoto
Annonce

Rom: Set fra luften får man et pænt overblik over de mystiske felter, der i sidste uge dukkede op i den tidligere grusgrav på Plutovej.

Kasper Brunsgaard Hallstrøm har i løbet af weekenden haft en drone i luften over området, som tydeligt viser de felter, der er dukket frem af jorden, men som endnu savner en fornuftig forklaring.

Ejeren af grusgraven, Frank Schmidt, og hans søn Kim fandt felterne i sidste uge, da de skulle klargøre arealet til byggeri af nye gylletanke. Da de skrabte overjorden af, dukkede felterne op i undergrunden. I første omgang frygtede man, at der var tale om massegrave fra krigens tid, men tilsyneladende er felterne tomme og består blot af "huller", der er fyldt op med jord. Museumsfolk undersøger netop nu, om felterne har tilknytning til den flygtningelejr, der efter krigen blev bygget ved Rom Flyveplads et par hundrede meter der fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce