Annonce
Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Rasmus Porup håber, mange møder, så man kan komme videre med et legeland. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Rasmus Porup inviterer alle interesserede til et møde om, hvordan man kommer videre med et legeland for børn i Lemvig
Annonce

Lemvig: Nu kommer næste skridt i håbet om at få et legeland til børn i Lemvig. Håndboldprofilen Rasmus Porup tog initiativet for kort tid siden, da han skrev på et Facebook-opslag, at der med det dårlige vejr var behov for et indendørs legeland i Lemvig.

Det var der mange positive reaktioner på, og nu holder Rasmus Porup et møde på restaurant Luna, hvor alle interesserede kan møde op og bidrage med gode idéer og initiativer.

- Jeg har jo nogle tanker, men måske er der andre, der har nogle bedre. Vi skal have så meget ud af det som muligt, så derfor et møde, hvor vi kan finde ud af, hvordan vi kommer videre, siger Rasmus Porup.


Jeg har jo nogle tanker, men måske er der andre, der har nogle bedre.

Rasmus Porup, initiatvtager til legeland i Lemvig


Også lederen på Lemvig Idræts- og Kulturcenter, Kurt Hartmann Nielsen, er inviteret, da han straks meldte ud, at centret har planer om sådan et legeland.

- Vi skal jo ikke modarbejde hinanden eller lave to legelande, for det er der ikke børn nok til. Men vi ved ikke, hvornår centret kan være klar til det, og vi skal have talt om alle muligheder, siger Rasmus Porup.

Der er plads til de første 50, der møder op på Luna, og det er onsdag 19. august klokken 19.00. Rasmus Porup har ingen fornemmelse af hvor mange, der vil komme.

I parentes kan man bemærke, at lige siden, Rasmus Porup brokkede sig over vejret og talte for et indendørs legeland, så har vejret artet sig godt.

- Man skal tilsyneladende bare brokke sig, så ændrer vejret sig, lyder det fra Rasmus Porup...

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Frivillig Fredag er aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Fandt hash hos 67-årig mand

Annonce