Annonce
Debat

Naturkraft: Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag

Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? forslår debattøren. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Læserbrev: Naturkraft?? Ja det er unægtelig et godt spørgsmål.

Det var en uhyre interessant artikel med Peter Sand i Dagbladet forleden, endelig fik vi som sagesløse skatteborgere sandheden om, hvor galt det kan gå, når det offentlige vil drive kommerciel virksomhed, som jeg hele tiden har undret mig over er lovligt.

Nu erkender viceborgmester Søren Elbæk også, at det ikke kun er covid-19, der er årsagen til det ringe besøgstal, her er jeg fuldstændig enig, men hvad skal der til for at ændre det? Ja det er et godt spørgsmål. Nye tiltag er der ikke råd til, men er der råd til at lade være?

Annonce

Nu står det der, og vi er blevet oplyst om, at det er kommunen, det hænger på? Så må der jo gøres noget? For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til. Peter Sand var nok dygtig til at skrabe de 300 millioner til (desværre), for at planen kunne realiseres. Det, der er brug for, er en, der har erfaring fra oplevelsesindustrien.

Borgmesteren vil, at vi skal tale stedet op... Hvordan forestiller du dig det, når vi som skatteborgere kan se, hvordan det går?

Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag, som ikke koster alverden.

Hvis vi skal have medejerskab, kunne det være en mulighed at invitere kommunens borgere på gratis besøg (vi har betalt over skatten) her uden for sæsonen, og giv dem et spørgeskema, hvor de kan komme med input, ros og ris, det kunne give lidt medejerskab og hermed positiv omtale. I højsæsonen kunne man jo lave langtidsparkering for turister, der besøger Ringkøbing, og tilmed en fordelagtig familiepris til Naturkraft? Der er foreslået shuttlebus - der kører jo rute 580 lige forbi, og de kører næsten tomme frem og tilbage i skolernes ferier. Den kunne jo vende ind forbi, og så lave tretimers parkering i Ringkøbing, så løser man en del af parkeringsproblemet i byen?

Nu har jeg jo en baggrund inden for turismen og det, der nok har undret mig mest, er, at det ser mildest talt herrens ud når man kører forbi, ja det ligner mest en forlystelsespark, der er ved at gå fallit. Jeg siger det, fordi det jo er en unik placering, stedet har, og der kommer potentielle kunder forbi hver lørdag på vej til sommerhus. Det skal jo være så spændende at se på udefra, at det kommer på to do-listen. Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? Så vil man nok lige kigge en ekstra gang, og måske ville det få de forbipasserende til at undersøge det, når de kommer frem til deres sommerhus?

For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til.Annonce
Lemvig For abonnenter

For tredje gang på tre måneder: Nu er udsmykning på Torvet igen blevet ødelagt

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Blandt de mindst ramte: Lemvig Kommune er ikke længere blodrød

Navne For abonnenter

Aktive Bente er både blind og næsten døv: Hvis man sætter sig ned og har ondt af sig selv, bliver man siddende

Lemvig

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Lemvig

By og sø skal hænge bedre sammen: To projekter er i gang på samme tid

TV 2-direktør efter dokumentar: Ledelsen har svigtet

Ulfborg/Vemb For abonnenter

Anne gik fra politibetjent til ægproducent og undrer sig over ulogiske regler: - Man skal være jurist for at drive landbrug

Debat

Nu er det Omikron vi skal lære at sige ud gennem mundbindet

Navne For abonnenter

Vera og Verner døde med syv timers mellemrum: - Hun var hans livs kærlighed

Erhverv

Forretninger frygter ikke krav om mundbind: Kunder er gode til at bakke op om lokal handel

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Vestjylland

Spurgt på gaden: Tager du til julefrokost i år – eller melder du afbud?

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Når vi bygger kunstige øer for at få plads til endnu flere i de største byer, er vores overforbrug i julen ikke jordens undergang

Holstebro

10-årige Tobias var en af de første i køen: - Det er megafedt at kunne sige, man endelig er blevet vaccineret

Annonce