Lemvig

Navneskiftet i håndbolden er faldet på plads

Damesenior-spillerne i Nørre Nissum og Lemvig skal i den kommende sæson både vænne sig til et nyt holdnavn og at den grønne spilletrøje i stedet er rød. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Generalforsamling har sagt ja til, at håndboldforeningerne i Lemvig og Nørre Nissum fremover kan arbejde meget tæt sammen

Lemvig: Håndboldspillerne i Lemvig og Nørre Nissum kommer til at spille på hold sammen under et nyt navn i den kommende sæson.

På en ekstraordinær generalforsamling mandag aften blev det besluttet, at det nære samarbejde mellem NNfH Lemvig og håndboldafdelingen i Gudum-Nissum IF skal formaliseres.

Det sker blandt andet ved, at alle hold kommer til at stille op som Lemvig Nissum Håndbold. Desuden blev der også foretaget forskellige vedtægtsændringer i NNfH Lemvig.

Formanden for NNfH Lemvig, Carsten Mose Jeppesen, har tidligere fortalt, at baggrunden for det nære samarbejde skyldes, at man gerne vil gøre arbejdet lettere i de to klubber. I dag har de to klubber et tæt samarbejde på blandt andet damesiden og Team Vestjylland. der er et samarbejde for de ældste ungdomsspillere.

- Som det er i dag, er der i princippet fem ledelser af fem forskellige enheder, vi arbejder med. Vi håber på og regner med, at vi med sammenslutningen kan frigive nogle kræfter og sikre håndbolden i området fremadrettet. Navneændringen er så kun en del af processen, sagde Carsten Mose Jeppesen tidligere som optakt til generalforsamlingen.

Der bliver dog ikke tale om en decideret fusion mellem håndbolden i Lemvig og Nørre Nissum. Det skyldes, at håndbolden i Nørre Nissum er organiseret under paraplyforeningen Gudum-Nissum IF, lige som NNfH Lemvig på herresiden allerede har et holdfællesskab med HK 68 Thyborøn. En klub må kun deltage i ét holdfællesskab.

Ligamandskabet Lemvig-Thyborøn Håndbold er ikke påvirket af navneskiftet. Det professionelle mandskab er skilt ud fra amatørafdelingen, men spiller på NNfH Lemvigs licens.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeri kører efter planen: Sandkasse bliver forvandlet til vandmekka

Lemvig

Søndagsåbent hele sommeren i Thyborøn

Erhverv For abonnenter

Nu skal Ramme igen have en købmand

Lemvig

Skal 10. klasse flytte til gymnasiet

Lemvig For abonnenter

Folk strømmede igen til marked og dyrskuet

Lemvig For abonnenter

Storkereden på Vasegården: De blev det sidste par i Lemvig

Lemvig For abonnenter

Her lærer vi på en anderledes måde

Lemvig

På refugium i Italien: Par fulgte i Thøger Larsens fodspor

Lemvig

Bovbjerg Fyr er klar til indvielsen

Annonce