x
Annonce
Sport

Nedrykning truer, men billardklubben hænger ikke med hovedet

- Indimellem har vi haft vores succesoplevelser med point, og hvor nogle af vores spillere har spillet gode kampe. Så vi hænger ikke med mulen, siger Bent Kryger, der er holdleder og spiller i Lemvig Billardklub. Foto: Morten Stricker
Der har ikke været meget at juble over for Lemvig Billardklub, der snart kan se enden på deres første sæson i landets bedste række. En sæson, der formentlig ender med en tur tilbage i 1. division.

Lemvig: Nul sejre i 20 forsøg er efter weekendens kampe realiteten for Lemvig Billardklub i landets bedste række indenfor keglebillard. Det betyder, at de indtager ligaens sidsteplads og ligner et sikkert bud på den ene af de to nedrykkere.

Det smittede dog ikke af på humøret under weekendens kampe, som også begge blev tabt klart. For at skabe så meget ro for spillerne som muligt, sidder tilskuerne bagved et glasparti. Og selvom de ti fremmødte tilskuere godt ved, at det er bedst at være stille under kampen, blev der alligevel evalueret flittigt på de fire Lemvig-spillere, der var i ilden.

En kamp består af fire individuelle opgør, hvor hver mand på holdet har en kamp. I lørdagens første to kampe var Lemvig tæt på at få point, men da det skulle afgøres, gik det, som det har gjort det meste af sæsonen, og så løb gæsterne med en sejr på 1-7. Søndagens kamp endte med et 0-8 nederlag til hjemmeholdet fra Lemvig.

Annonce
Weekenden bød på to klare nederlag til Lemvig Billardklub, der med al sandsyndlighed rykker ud af landets bedste række efter denne sæson. Foto: Morten Stricker

Spinkelt håb

Nedrykningen er dog ikke en realitet for Lemvig Billardklub endnu, selvom pilen peger i den retning. Klubben har stadig en enkelt livline i behold. Når alle kampe er afviklet, skal der nemlig spilles nedrykningsspil, hvor ligaens fire dårligste hold spiller om at undgå nedrykning.

Skulle overlevelsen glippe, mener holdleder og spiller Bent Kryger, stadig at klubbens første besøg i landets bedste række har været en god oplevelse.

- Det er selvfølgelig altid sjovere at vinde, men det har været godt at komme ud og møde nogle gode spillere og se, hvordan de gør tingene i de bedste klubber, siger Bent Kryger, der også mener, at denne sæson har været med til at flytte klubben.

- Vi er kommet op på et andet niveau, hvor vi har trænet mere og været mere seriøse omkring det, siger han.

Selvom spillerne på Lemvigs hold oftest har måttet gå fra det grønne klæde uden point i denne sæson, har der stadig været noget at smile over.

- Indimellem har vi haft vores succesoplevelser med point, og hvor nogle af vores spillere har spillet gode kampe. Så vi hænger ikke med mulen, siger Bent Kryger.

Stor forskel

Med oprykningen er Lemvig blevet sat op imod landets bedste keglebillardspillere, og niveauforskellen mellem 1. division og ligaen har været til at få øje på.

- Den har måske været større, end vi havde troet. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi har haft svært ved at klare os, siger Bent Kryger.

Udover en forskel i niveauet har oprykningen til ligaen også budt på større afstand til modstanderne, end det var tilfældet i 1. division. Der har blandt andet været flere ture til Sjælland, hvor der har været kampe både lørdag og søndag.

- Det har da været lidt hårdt at skulle afsted tidligt lørdag morgen for så at spille kamp, men vi for indstillet på det på forhånd, så det har været okay, siger Bent Kryger.

Lemvig Billardklub har to kampe tilbage i grundspillet, inden den står på de afgørende nedrykningskampe.

Tiden i ligaen har budt på lange køreture til det meste af kongeriet, og den har desværre for Lemvig ikke budt på ret mange point. Klubben har stadig dens første sejr til gode med to kampe igen. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kendte navne til klimamøde for børn

Lemvig

Politiet jagtede bil i Klosterheden

Lemvig

Kommunen går fortsat fri af corona

Annonce