Annonce
Debat

Nedslagtning af mink, hele minkbranchen og dets underleverandører

Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Læserbrev: Så kom sandheden endelig frem. Den virkelige årsag til nedslagtning af tusindvis af mink og udradering af hele minkbranchen, skal måske i virkeligheden findes i, at den nuværende regering ønsker at nedlægge minkproduktion i Danmark.

Den mistanke er vi mange, der har haft i lang tid. Nu kom sandheden så endelig frem.

Politikerne på Christiansborg undrer sig over, at politikerleden bare vokser sig større og større for hver dag og år, der går. Forstår de slet ikke, at befolkningen er træt af at blive bedraget og løjet for igen og igen ? Nu udraderer man hele minkbranchen under det påskud, at det skulle have noget at gøre med beskyttelse af mennesker mod Covid-19, og at virussen skulle kunne mutere netop på grund af, at virussen nu også inficerer mink.

Virus har det med at mutere hele tiden. Citat fra videnskab.dk: "Virus var optimalt tilpasset flagermusen, men muterede tilstrækkeligt til at kunne inficere og sprede sig i mennesker, og den bedst tilpassede mutation fortsatte med at sprede sig. Det er et klassisk darwinistisk princip".


Er minkfarmene i virkeligheden blevet nedslagtet på grund af, at regeringen gerne vil af med minkproduktionen i Danmark, og at det intet har med Covid-19 at gøre?

Bent Løkke


Det kan godt være, at den nuværende regering ønsker at nedlægge minkproduktion i Danmark. Det burde man så have meldt ud fra begyndelsen, i stedet for at nedslagte den ene minkfarm efter den anden med det påskud, at det er for at beskytte os mennesker.

Så er det ikke så mærkeligt, at der ikke kom en fornuftig forklaring på hvorfor, at det var nødvendig at nedslagte hele minkfarme. Ikke kun inficerede minkfarme er blevet nedslagtet. Også raske minkfarme og minkfarme, hvor både familierne og minkene er kommet sig over Covid-19 sygdommen, og er blevet resistente over for Covid-19, er blevet nedslagtet.

Er minkfarmene i virkeligheden blevet nedslagtet på grund af, at regeringen gerne vil af med minkproduktionen i Danmark, og at det intet har med Covid-19 at gøre ? Er minkfarmene i virkeligheden blevet offer for en massakre og blevet nedslagtet, uden at man har sikret sig, at der var flertal i folketinget for det ?

Hvilke brancher er det der næste gang står for skud under dække af noget andet end den virkelige årsag ? Den nuværende regerings handlinger er til stor skade for landet, og vi kommer alle til at lide under det mange år ind i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce