Annonce
Debat

Nedslidning. Hvem skal betale?

Tommy Ørum Pedersen. Privatfoto

Debat: Debatten om nedslidning er ved at blive latterlig, flere politiske partier står nærmest i kø for at give tidlig pension. Det har Danmark ikke råd til!

Det vil kun være de mest nedslidte, der kan gå tidlig. Man kan på tv se en ung mand, 25 år gammel, påstå, at når han bliver 70 år, er han nedslidt! Det er han måske, måske ikke, men så skal han have hjælp, det siger sig selv. Men hvor skal vi spare?

Ja det kan vi kun med de 40 milliarder kroner om året i udgifter til indvandrere, en udgift der bare stiger år for år. Penge vi ikke får noget for.

Skal nedslidte kunne gå tidligere på pension, er der kun DF som garant for den stramme udlændingepolitik.

Tro ikke på, hvad Socialdemokraterne lover angående stram udlændingepolitik efter valget. Mange af deres vælgere er imod, og de har ingen idé om hvem der skal betale. Hvis Rød vinder valget, kan man godt vinke farvel til tidlig pension, der vil ikke være råd til det.

Lad os i stedet finde ud af, hvem det skal går ud over. Er der nogen, der har et bud?

Det bliver ikke nemt at finde en løsning, der er retfærdig. Den bedste er den nuværende model, men med de forbedringer der skal til, så dem der trænger, kan få hjælp.

Men husk på at pengene skal findes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fængslet i fire uger efter indbrud

Læserbrev

Håndtryk. De vil jo ikke være en del af vores samfund alligevel

Debat: Nu har vi i Danmark virkelig fået problemer. Nej, jeg tænker ikke på corona epidemien. Det er blot en parantes, ikke noget at bekymre sig om. Nej, det er håndtryk ved modtagelse af dansk statsborgerskab, der er det altoverskyggende problem. Der kommer mennesker fra Langtbortistan, der vil give alt for at blive en del af det danske samfund. De vil gerne ind i civilisationen. Og det er jo al ære værd. Men, helt ærligt, hvad vil de i en civilisation, de ikke vil være en del af alligevel? At de forlader deres tilbagestående samfund er jo forståeligt, men hvorfor, så snart opholdstilladelsen er i hus, arbejder de så målbevidst på, at vi skal sænke vores niveau til det, de kom fra? Det er mig ubegribeligt. Endnu mere ufatteligt for mig er visse personers krybende adfærd over for de nytilkomne. Hvad er deres agenda? Hvorfor denne krybende adfærd over for indvandrerne? Jeg gik i skole i de “ fem forbandede år”. Dengang var der, desværre, også danskere, der undsagde deres landsmænd og Danmark. Retfærdigvis blev nogle af de værste dømt og straffet, både under og efter besættelsen. At der i dag findes danske vælgere, der undsiger deres eget land og folk og vælger nogle individer, der underkaster sig indvandrernes besynderlige ritualer er foragteligt.

112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Annonce