Annonce
Mad og drikke

Nem opskrift: French toast

Foto: Skovdalnordic.com

Lad os slutte novembers franske madskole af og begynde decembers med en idé til weekendmorgener i den sidste måned af året.

Det er en utrolig nem ret, som smager af jul og også går ind i madspilskonceptet. Hvis du har rester af andet lyst brød, kan du også bruge det. Vær opmærksom på, at der er lang tilberedelsestid.

Opskrift

Til fire personer:

1 stort, langt baguette

3 æg

2 dl mælk

1 tsk. kanel

1 tsk. stødt ingefær

1/2 tsk. nelliker

1 dl ahornsirup

2 spsk. smør

Skær baguetten i skiver og læg skiverne i et ovnfast fad. Pisk æg, mælk og krydderier.

Vend ahornsirup i og hæld det ud over brødet. Læg små stykker smør over.

Lad brødstykkerne hvile i køleskabet til næste dag.

Tag lidt af væden fra bunden af fadet og hæld over brødet.

Bag i ovn i 30 minutter.

Server med ekstra sirup.

Annonce
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce