Annonce
TTH Herrer

Niels fik Final 4-billetter i fødselsdagsgave: Det var lige det, jeg havde ønsket mig

- Det er vist en af de bedste fødselsdagsgaver, jeg nogensinde har fået. Det var lige, hvad jeg ønskede mig, fortæller Niels Lindholt. Foto: Johan Gadegaard
Når man både kan få lov til at spille en fed EHF Cup kvartfinale i en vild kulisse og indløse billet til Final 4 i Kiel, så er det ikke noget problem at måtte give afkald på kage og varm kakao hjemme hos mor og far.
Annonce

Györ: "Hvor smiler han, hvor er han glad. Hurra, hurra, hurra! Men denne dag er også rar, for hjemme venter mor og far, med dejlig chokolade og kager til...."

Sådan kunne det have lydt, da Niels Lindholt lørdag fyldte 24 år, men i stedet for fødselsdagssang og hygge hjemme hos forældrene, stod den på europæisk tophåndbold i et ungarsk støjinferno. Et bytte, som TTH Holstebros stregspiller gerne tog imod.

- Jeg tager gerne sådan en kamp i stedet for en fødselsdag derhjemme, siger Niels Lindholt med et stort grin.

Resultatet hjælper også lidt dertil, for når man kan stå lørdag aften med en samlet sejr og se solen gå ned over den flotte Audi Arena, så savner man ikke dansk fødselsdagshygge. Slet ikke, når man oveni har fået en billet til Final 4 i Kiel i fødselsdagsgave.

- Det er vist en af de bedste fødselsdagsgaver, jeg nogensinde har fået. Det var lige, hvad jeg ønskede mig, fortæller Niels Lindholt.

Annonce

En øl eller to

TTH Holstebro rejser hjem fra Györ søndag formiddag, hvor turen først går til Wien i Østrig med bus og så fly derfra og til Billund.

Næste kamp venter allerede tirsdag aften, hvor Aalborg kommer på besøg i Gråkjær Arena i slutspillet. En vigtig kamp, som skal vindes efter det dyre nederlag til Sønderjyske, så derfor kommer den kombinerede fødselsdags- og Final 4-fest på hotellet heller ikke til at tage overhånd.

- Men jeg tænker da, at vi får lov til at få en øl eller to i aften, konstaterer Niels Lindholt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce