Annonce
Kultur

Niels Hausgaard og Anne Linnet optræder på 18b

Billetterne til Niels Hausgaard-koncerten i 18b sættes til salg fra lørdag den 16. november kl. 10, og der bliver sikkert rift om dem. Pressebillede
Kulturstedet 18b i Harboøre kan præsentere to nye navne på 2020-plakaten: Niels Hausgaard har den 11. januar forpremiere på "Du ved hvad jeg mener", mens Anne Linnet-koncerten den 21. maj er en del af hendes "Kvindesind"-tour.

Harboøre: Der har indtil videre været adskillige store navne forbi 18b i kulturstedets blot cirka et-årige levetid, og den tendens fortsætter ind i 2020.

18b kan nemlig præsentere to nye navne på 2020-plakaten: Niels Hausgaard og Anne Linnet.

Niels Hausgaard har lørdag den 11. januar forpremiere på sit nye show, "Du ved hvad jeg mener".

- Niels Hausgaard er vores første genganger, og vi er stolte over, at han har lyst til at vende tilbage til os, siger indehaveren af 18b, Helle Langer.

Det var i december sidste år, at den nordjyske sanger, sangskriver og samfundskritiker lagde vejen forbi Harboøres nye kultursted. Dengang blev hans optræden kaldt for et testshow.

Denne gang kaldes det for en forpremiere, fordi vi er ganske tæt på starten på hans turné, der indledes den 15. januar i Thisted Musikteater. I øvrigt kan man ikke se ud af Hausgaards turné-plan, at han efterhånden er blevet 75 år. Han optræder 53 gange i løbet af årets første fire måneder, og ifølge hans hjemmeside er adskillige af koncerterne udsolgt.

Det er den 21. maj, at Anne Linnet kommer til 18b med sin akustiske turné "Kvindesind", der refererer til et efterhånden gammelt Anne Linnet-album. Det var i 1978, hun udgav "Kvindesind", der indeholder hendes musikalske fortolkning af Tove Ditlevsens digtsamling af samme navn. Anne Linnet vil også spille andre af sine gamle sange ved koncerten i Harboøre.

- Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af Anne Linnet. Jeg tror, det bliver en smuk aften, siger Helle Langer.

Billetterne til Anne Linnet-koncerten er sat til salg, mens billetterne til Niels Hausgaard sælges fra lørdag den 16. november kl. 10. Der er plads til 220 tilhørere i 18b.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce