x
Annonce
Kultur

Niels Hausgaard storsælger i Holstebro

For Niels Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det, der kan betegnes som vores fælles skæbne, for eksempel religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Pressebillede

Holstebro: - Niels Hausgaard er vanvittigt populær. Billetterne til hans shows bliver som regel revet væk i løbet af kort tid, når billetsalget åbner. Det var ingen undtagelse i november 2019, da billetterne til hans 2020-show blev frigivet. Begge aftener i Musikteatret Holstebro den 18. marts og 19. marts er udsolgte.

Det konstaterer Musikteatret i Holstebro i en pressemeddelelse:

- Niels Hausgaard er meget afholdt af publikum i vores område. Da han besøgte os sidst, blev billetterne til to shows også revet væk, så vi er glade for, at det igen lykkedes at sikre os to shows, siger direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen.

Han beklager at nogle alligevel må gå forgæves, når den folkekære entertainer kommer til byen.

- Vi holdt ekstraordinært åbent den fredag, billetterne gik i salg, og vi kunne allerede dengang mærke, at det ville gå stærkt. Det er selvfølgelig ærgerligt, at ikke alle nåede at sikre sig billetter. Fordelen er, at de publikummer, der fik sikret sig billet, kan se frem til en fantastisk aften - for det er altid ekstra sjovt, når et show som dette spiller for en helt fuld teatersal, siger Anders Jørgensen, der selv glæder sig til et gensyn med nordjyden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce