Annonce
Håndbold

Nordsjællandsk point øger presset på LTH

Nordsjælland Håndbold holder liv i nedrykningsdramaet med et point mod Fredericia tirsdag aften. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Helsingør: Bundholdet i herrernes håndboldliga fik et hårdt tilkæmpet point i bunden, da Nordsjælland-målvogter Frederik Andersson i en hæsblæsende afslutning tog Martin Bisgaards afslutning og sikrede slutresultatet 25-25 mod Fredericia.

Dermed øgede nordsjællænderne presset på Lemvig-Thyborøn Håndbold før deres kamp i aften på udebane mod Århus Håndbold. Med Nordsjællands ene point er LTHs forspring til sidstepladsen igen nede på et enkelt point, og dermed er der lagt op til en spændende afslutning på grundspillet.

Nordsjælland mangler at spille seks kampe, mens vestjyderne har syv kampe tilbage. Hvis de to hold ender a' point tager Lemvig-Thyborøn den direkte nedrykning, da Nordsjælland er bedst indbyrdes.

- Vi skal til at vinde nogle håndboldkampe, hvis vi vil blive i ligaen. Det ene point er bedre end nul, men jeg ville gerne have haft begge point i dag. Også fordi jeg synes, vi er det bedste hold på dagen, siger Nordsjællands Jesper Dahl, der scorede seks mål, til TV 2 SPORT.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce