Annonce
Erhverv

Nordvestjyde overtog styringen af sønderjysk VVS-firma og bygger nu butik i Struer

Ronnie Sørensen bliver ankermand i butikken, når Kliplev VVS får nyt hovedkvarter i Struer til september. Foto: Morten Stricker.
Kliplev VVS bygger om og indretter nabobygningen til det nye Jem & Fix på Trudsøvej til ny butik for både professionelle og gør-det-selv folket i hele Nordvestjylland

Struer: Da Steen Pedersen fra Struer for seks år siden blev hentet til Sønderjylland som direktør for Kliplev VVS, gik der kun et års tid, inden han fik gennemført en plan om at etablere en afdeling lidt tættere på hjemmet.

Kliplev VVS købte sig ind i den tidligere brugs i Linde og ansatte Ronnie Sørensen fra Hee ved Ringkøbing til at styre butikken.

- Men vi kom aldrig rigtig godt i gang. Det endte med, at jeg langt det meste af tiden arbejdede hjemmefra i stedet for at bruge tid på at køre til Linde bare for at sidde helt alene på et kontor, fortæller Ronnie Sørensen.

Annonce

- Her vil vi åbne butik, og vi indretter også en del af bygningen som kontor, fortæller Ronnie Sørensen.

Alt sammen på initiativ fra Steen Pedersen, som købte sig ind i Kliplev VVS som medejer ganske kort tid efter at være blevet ansat som direktør.

Butik og kontor

Siden da har han skridt for skridt rykket virksomhedens hovedkvarter længere mod nord.

- Efter et par år med kontor i Vejle, rykkede vi til Hedensted, men nu har vi jo stort set ikke været der et års tid. Vi har jo allesammen arbejdet hjemmefra som så mange andre, fortæller Ronnie Sørensen.


Vi arbejder på sagen, som du kan se, men samtidig har vi jo en VVS-forretning med 15-16 ansatte kørende. Så vi kommer formentlig ikke til at åbne butikken før til september.

Ronnie Sørensen, Kliplev VVS, Struer


Så for Steen Pedersen var det oplagt at se sig om efter nogle nye muligheder på hjemegnen i Struer, hvor Kliplev VVS nu indretter sig med både VVS-butik og kontor på Trudsøvej.

- Vi arbejder på sagen, som du kan se, men samtidig har vi jo en VVS-forretning med 15-16 ansatte kørende. Så vi kommer formentlig ikke til at åbne butikken før til september, fortæller Ronnie Sørensen.

- Men så bliver det også med en garanti for, at vi kun sælger kvalitet, og at alt, hvad vi har i butikken, vil være godkendt til brug i Danmark. Det kan man ikke altid være sikker på. Du kan sagtens købe en vandhane eller noget andet på nettet eller i et byggemarked, som det er lovligt at sælge - men ulovligt at få installeret. Det er lidt tosset. Men det undgår du ved at handle her hos os, forsikrer han.

Annonce

Selvkørende medarbejdere

De 15-16 medarbejdere, som arbejder med installation for Kliplev VVS, får ikke base i Struer.

- De er i høj grad selvkørende, fortæller Ronnie Sørensen.

De faste adresser, hvor medarbejderne mødte ind om morgenen for at hente både biler og grej, var noget af det første, Steen Pedersen droppede, da han blev direktør i firmaet.

- Nu har de bilerne med sig hjem og kører direkte ud på opgaverne, fortæller Ronnie Sørensen

Som regel som underleverandører på de større byggerier over hele landet.

- Vi er lige blevet færdige på et byggeri af 36 huse i Horsens og er i gang med en opgave på 39 huse i Herning. Men 95 procent af opgaverne er på Sjælland, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce